Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε τη Δεξιά του… Κυρίου Πρόεδρο!

19:12 4/9/2013 - Πηγή: Matrix24

Στο ψηφοδέλτιο συμμετείχαν δημοσιογράφοι που εκπροσωπούσαν και τα τρία κόμματα της τρικομματικής. Αυτό που δεν είχα διανοηθεί όμως, είναι η ανίερη συνεργασία-συναλλαγή των δημοσιογράφων του ΣΥΡΙΖΑ (Τρίμης, Γιουκάκης, Κατσίμη) με την παράταξη του κυβερνητικού εκπροσώπου, οι οποίοι επέτρεψαν στην Μαρία Αντωνιάδου να γίνει Πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ.

Και σε αυτή τη συναλλαγή φθάσαμε αφού προηγήθηκαν:

1. Η « κωλοτούμπα»της Μαριλένας Κατσίμη,

που αποκήρυξε την ΕΡΤ και τους συναδέλφους της, με δηλώσεις της στην “Εφημερίδα των Συντακτών” και αναγνώρισε τη νέα δημόσια τηλεόραση (ΝΕΡΙΤ) με προθάλαμο την τηλεπαράγκα του Καψή.

2. Η απεργία-μαϊμού που κήρυξαν Τρίμης-Αντωνιάδου στον ΔΟΛ με τέτοιο τρόπο ώστε να βγει παράνομη και να μπορέσει έτσι ο Ψυχάρης να ολοκληρώσει τη μεθόδευση για 150 απολύσεις, κάνοντας αρχή με τις πρώτες 48.

Τελικά, φαίνεται οι δημοσιογράφοι του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΣΗΕΑ έχουν σηκώσει δικό τους μπαϊράκι και αντί να ασκήσουν σκληρή αντιπολίτευση και να μην επιτρέψουν στην εκπρόσωπο του Σαμαρά να καταλάβει την Προεδρία της ΕΣΗΕΑ, προτίμησαν τη συναλλαγή και τα οφίτσια, αφού ψήφισαν τη Μαρία Αντωνιάδου (να σας αποκαλύψω και ποιος έσπευσε να τη συγχαρεί; Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Σαμαρά Γ. Μουρούτης) και αυτή με τη σειρά της στήριξε τη Μαριλένα Κατσίμη για τη θέση της Γενικής Γραμματέως.

Πώς αλλιώς μπορεί κανείς να εξηγήσει όσα συνέβησαν, όταν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο Πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας έχουν κηρύξει «ανένδοτο» κατά της κυβέρνησης και οι εκπρόσωποί τους στους δημοσιογράφους, που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, έκαναν τέτοιου είδους συναλλαγή. Κάποιος από την αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να δώσει μια πειστική απάντηση για όλα αυτά. Και να μην ακούσω τίποτε δικαιολογίες περί ακηδεμόνευτου συνδικαλιστικού κινήματος…

Keywords
Τυχαία Θέματα