Ο Ριζοσπάστης αγαπάει τη…Δούρου

Η Δούρου, ως γνωστόν, εκτός από υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει και «σκιώδης υπουργός» Εξωτερικών. Επίσης, οι καθημερινοί αναγνώστες του matrix24.gr γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Δούρου αρθρογραφεί τακτικά σε διάφορα ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων και στην εφημερίδα «Έθνος».

Τα τρία τελευταία άρθρα της στο «Έθνος», λοιπόν, εδώ και 1,5 μήνα, έχουν… εμπνεύσει την εφημερίδα του ΚΚΕ, καθώς τής αφιερώνει

κάθε φορά το κεντρικό σχόλιο της εφημερίδας, πάντα μία ημέρα μετά τη δημοσίευση αντίστοιχου άρθρου στο «Έθνος». Σε ένα άρθρο κατά της λιτότητας, η εφημερίδα του ΚΚΕ κατηγόρησε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πως «εξωραΐζει τον καπιταλισμό», ενώ σε ένα για την Ουκρανία η Ρένα Δούρου κατηγορήθηκε πως… «αγνοεί τον ιμπεριαλισμό και τις ενδοκαπιταλιστικές συγκρούσεις».

Η «εμμονή» του Ριζοσπάστη προς τη συγκεκριμένη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έχει παρατηρηθεί από την Κουμουνδούρου, χωρίς όμως να έχει μπορέσει κάποιος να δώσει μία εύλογη εξήγηση -εκτός από την χιουμοριστική, ότι, δηλαδή η Δούρου… εμπνέει την εφημερίδα του Περισσού.

Keywords
Τυχαία Θέματα