Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΙΟΣ (ΚΑΙ) ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Μέχρι την άλλη Κυριακή, όλοι βλέπουμε ειδήσεις. Και αυτοί που δεν θέλουμε ακόμα… 

Της Αλεξάνδρας Τσόλκα

Στο «Βράδυ» και στον Πέτρο Κωστόπουλο, έσπασε την σιωπή του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και μίλησε για σπουδαία θέματα προσωπικότητας. Όπως; Τι το γοητεύει σε μια γυναίκα; «Το στήθος και τα δάχτυλα». Λογικό! Τι να τον γοήτευε δηλαδή; Το πάγκρεας και η ιπποειδής υπόφυση;

Επειδή όμως ήταν σε ποιητικό οίστρο εκμυστηρεύσεων μας είπε και άλλα. Τι θέλει να παθαίνει από μια γυναίκα; «Αυτό που θέλω είναι να ψαρώνω!

Η γυναίκα θέλει να γοητευτεί από τον άνδρα. Ο άνδρας γουστάρει τη γυναίκα».

Τα ρήματα είναι ευρηματικά, δε λέω! «Ψαρώνομαι», «γοητεύω», «γουστάρω».

Ο άντρας ψαρώνει, η γυναίκα γοητεύεται και ο άνδρας γουστάρει!

Με αυτές τις απλές αλλά τόσο ουσιώδης για την ανθρωπότητα διαπιστεύεις, είναι έτοιμος για ποιητής. Μ’ αυτά ξεκίνησε και ο Νερούντα και έγραψε το «Κάντο Χενεραλ» στο τέλος.

Βέβαια, στον Νερούντα δεν ξέρουμε αν συνέβηκε ότι στον κ. Ουγγαρέζο, δηλαδή να έχει βγει ραντεβού με γυναίκα και έχει ξενερώσει επειδή δεν του άρεσαν τα… δάχτυλα της! Αλλά μη νομίζετε έχουν και οι μαύρο-άντρες τα ζόρια τους!

Και κάτι ακόμα για τις ορέξεις του στις γυναίκες μας αποκάλυψε. «Θέλω να με ψαρώνει ο τρόπος που συμπεριφέρεται και στο χώρο που κινείται. Θέλω να είναι όμορφη και να έχει προσωπικότητα».

Καλέ μας κύριε Ουγγαρέζε, για καθίστε μισό λεπτό, γιατί μας μπερδεύετε! Έχει στήθος η προσωπικότητα ή το στήθος προσωπικότητα;

Άβυσσος η ψυχής του ανδρός Ουγγαρέζου!

Τι ήτανε να αστειευτώ γιατί στην Μεσημεριανή Μελέτη, εμένα ως καλεσμένη δε μου ‘καναν βίντεο, αλλά στην Νανά Παλαιτσάκη ναι! Ποτάμια λέξεις, ξεχύθηκαν απ τη πένα της αγαπημένης δημοσιογράφου. Αντέταξε πως α) είμαι μικρότερη της, β) δεν έχω «πιπεράτη» ζωή, γ) είμαι συντηρητική!

ΟΚ! Τα δέχομαι όλα! Κυρίως γιατί η φωτογραφία μου που τοποθέτησε στην στήλη της ήταν μεγαλύτερη απ’ τη δική μου! Άρα η ματαιοδοξία μου, ικανοποιήθηκε!

Μπορώ επίσης να της διαθέσω και μια που είμαι 18 χρόνων και μάλλον πιο χαριτωμένη!

Αυτά με τα προσωπικά μας, περνώ η συντηρητική νέα, στα καθολικά ενδιαφέροντα. Όπου; Στην τηλεόραση όλοι ζουν πολιτικές ώρες, εν όψη εκλογών! Ακόμα και το Star!

Το θέμα του απογευματινού δελτίου του Star, αισθησιακό. Η ξανθή νεαρή παρουσιάστρια φορούσε ρούχο με αβυσσαλέο ντεκολτέ, ιλιγγιώδους σκαψίματος προς τον αφαλό της, έκτακτο για βραδινή έξοδο, δε λέω και για καλλίγραμμες νέες. Τα θέματα του δελτίου πλέον πολιτικά. Το ντεκολτέ μόστρα και απέναντι οι κ.κ. Βενιζέλος, Σαμαράς, Κουβέλης, Καρατζαφέρης!

Η αυτοχειρία του αισθησιασμού χωρίς λέξεις!

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Τwitter ανακοίνωσε πως η σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα «Το Αμάρτημα της Μητρός μου» αλλάζει μέρα και ώρα. Από τις 3 του Μάη θα το παρακολουθούμε κάθε Πέμπτη στις 23:00 μετά τον «Ελεύθερο και Ωραίο».

Να πω εδώ πως είμαι θαυμάστρια του μυαλού, της πένας και της προσωπικότητας του Αλέξανδρου Ρήγα

Keywords
Τυχαία Θέματα