Ο νέος «πράσινος ναός» της Apivita στο Κολωνάκι

Πρόκειται για ένα πενταόροφο κτήριο, που αποτελεί τον «ναό» μίας από τις πλέον επιτυχημένες ελληνικές εταιρείες τα τελευταία χρόνια. Στόχος της Apivita είναι να προβάλλει τη δύναμη της φύσης, την πλούσια ελληνική χλωρίδα και την ολιστική προσέγγιση της υγείας και της ομορφιάς της εταιρείας του Νίκου Κουτσιανά.

Στο ισόγειο, όπου υπάρχουν όλα τα προϊόντα της εταιρείας, ο επισκέπτης βλέπει ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι φτιαγμένο από αληθινές

κυψέλες, ενώ στη μέση δεσπόζει η εντυπωσιακή ελιά, ένα έργο του γλύπτη Κωνσταντίνου Βαλαή, φιλοτεχνημένο εξ’ ολοκλήρου από χαλκό και ορείχαλκο.

Στον πρώτο όροφο βρίσκεται η Αγορά» όπου δεσπόζει το natural pharmacy, σε ένα χώρο στον οποίο οι επισκέπτες μπορούν με τη βοήθεια φαρμακοποιού, να δημιουργήσουν τα δικά τους προσωπικά καλλυντικά .

Στον ίδιο όροφο υπάρχουν μέλια και βότανα από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Μέλια της APIGEA και της APIGEA FARM. Ακόμη υπάρχει το Juicy Bee, το πρώτο βιολογικό Juice Bar στην Ελλάδα με πρωτότυπες, φρέσκες, δυναμωτικές και αποτοξινωτικές προτάσεις για όσους επιθυμούν έναν υγιεινό τρόπο διατροφής ή να τονώσουν την καθημερινότητά τους με φυσική ενέργεια. Η κ. Κουτσιανά, αντιπρόεδρος της APIVITA , health coach και yoga teacher παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη και ολιστική πρόταση υγείας, ομορφιάς και αποτοξίνωσης με το πρώτο αυστηρά βιολογικό juice bar.

Πιο πάνω βρίσκεται η αίθουσα «Ιπποκράτης» η οποία θα φιλοξενεί διάφορες σειρές διαλέξεων, ανοιχτών συζητήσεων και εκδηλώσεων με επίκεντρο την ελληνική φύση.

Στον τρίτο όροφο βρίσκεται το APIVITA hair studio που περιλαμβάνει το APIVITA hair consultance και το Βarber Shop. Πρόκειται για το πρώτο «πράσινο κομμωτήριο» της Αθήνας, όπως υποστηρίζει η διοίκηση της εταιρείας.

Στον τελευταίο όροφο βρίσκεται το BEEHIVE SPA., το οποίο προσφέρει 13 θεραπείες με την ευεργετική επίδραση των πολύτιμων μελισσοκομικών προιόντων και των αιθερίων ελαίων για την αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα