Ο Μουρίνιο απέναντι στους… μαθητές του

12:18 3/4/2013 - Πηγή: Matrix24

Το αποψινό πρόγραμμα του Champions League δεν είναι του χθεσινού επιπέδου, αλλά έχει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Ειδικά αυτή της Μαδρίτης όπου ο Ζοζέ Μουρίνιο βρίσκεται απέναντι στον άνθρωπο που με τα γκολ του βοήθησε τα μέγιστα ώστε να δημιουργηθεί η μεγάλη ομάδα της Τσέλσι που κατέκτησε συνεχόμενα πρωταθλήματα στην Αγγλία.

Ο λόγος για τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στη Γαλατά, την ομάδα που έκανε

το μεγάλο βήμα και απέκλεισε την προηγούμενη φάση τη Σάλκε. Λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι οι Τούρκοι σπατάλησαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για να ντύσουν με τα χρώματα της Γαλατασαράι τον Ντρογκμπά και τον Σνάιντερ. Ειρήσθω εν παρόδω και ο Ολλανδός μέσος είναι ένας ποδοσφαιριστής που μεγαλούργησε με τον Ζοζέ Μουρίνιο όταν ήταν στην Ίντερ.

Όλα αυτά που αναφέραμε είναι το… πρόγευμα της αναμέτρησης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» όπου η Ρεάλ είναι το φαβορί για να προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League, αλλά πρέπει να το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο όπου θέλει να πάρει το πάνω χέρι από το πρώτο ματς για να πάει στη ρεβάνς της Τουρκίας με άλλον αέρα.

Το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό στη Μάλαγα με την τοπική ομάδα (ναι, αυτή που το καλοκαίρι ήταν στα μέτρα του Παναθηναϊκού στην κλήρωση των προκριματικών) να υποδέχεται τη Ντόρτμουντ. Κι εδώ υπάρχει φαβορί, είναι η γερμανική ομάδα, αλλά ουδείς μπορεί να παραγνωρίσει τις δυνατότητες της ομάδας του Πελεγκρίνι.

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

21.45: Μάλαγα – Ντόρτμουντ

21.45: Ρεάλ Μαδρίτης – Γαλατασαράι

Keywords
Τυχαία Θέματα