Ο Κουίκ γκρεμίζει ότι ο Καμμένος χτίζει

Το κόμμα, στο οποίο εντάχθηκαν διαφορετικής πολιτικής προέλευσης στελέχη υπό τη σημαία του αντιμνημονίου, εμφανίζεται βαθιά διχασμένο. Αφενός ο Π. Καμμένος που επεδίωξε και στο παρελθόν και επιδιώκει και σήμερα μία μετεκλογική συνεργασία με την Κουμουνδούρου. Μαζί του στελέχη όπως οι Ν. Μαριάς, Γ. Δημαράς κ.α. Στην αντίπερα όχθη, τα στελέχη δεξιάς προέλευσης, όπως οι Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, Τ. Κουίκ, Π. Χαϊκάλης κ.α., που απορρίπτουν κάθε σχετικό σενάριο, θεωρώντας το μάλιστα ως διαλυτικό

για το ίδιο το κόμμα.

Εχθές, ένα δημοσίευμα της Αυγής για το «δεκάλογο του συνεπούς αριστερού», όπου οι ΑΝΕΛ, κατά τον αρθρογράφο, αποτελούν «μια κολλητικά επικίνδυνη λοιμώδη νόσο» έδωσε αφορμή στον Τέρενς Κουίκ να βάλει φωτιά στις γέφυρες του Π. Καμμένου με την Κουμουνδούρου.

«Είναι γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ με αυτές τις φραστικές χυδαιότητες στο πεδίο της πολιτικής, δεν μπορεί να έχει σχέση και δεν αντέχει τις πατριωτικές γραμμές και θέσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Το αντιμετωπίζω ως Τομεάρχης Εξωτερικών και στη Θράκη και με το Σκοπιανό και με την ΑΟΖ και στα ελληνοτουρκικά και στο Κυπριακό κλπ. Δεν μπορεί να ταυτιστεί με το κυβερνητικό μας πρόγραμμα,τις ιδρυτικές αξίες μας, την ελληνορθόδοξη πίστη μας και τον συνεπή μετεκλογικό αγώνα μας χωρίς τις δικές του μεταβολές που αντιμετωπίζονται μόνο με δραμαμίνες. Απλά αποδείχθηκε πόσο δίκαιο έχω στις κατά καιρούς θέσεις μου γι’ αυτό το απόλυτα συστημικό κόμμα, που είναι ένα μωσαϊκό συνιστωσών…».

Keywords
Τυχαία Θέματα