Ο ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΙ!

Δεν ξέρεις τίποτα για τον Κωστή Μαραβέγια αν δεν τον έχεις ακούσει ζωντανά. Να η ευκαιρία στις 25 Ιουνίου.

Το 2012 είναι μια καθόλα παραγωγική χρονιά για τον Κωστή Μαραβέγια. Μόλις πριν μερικές εβδομάδες κυκλοφόρησε την εκδοχή του τελευταίου άλμπουμ του με τίτλο «Λόλα» μαζί με το ομώνυμο, πρώτο βιβλίο του.

Αεικίνητος, δημιουργικός, σταθερά κεφάτος και χαρούμενος ο Maraveyas Ilegal, όπως είναι το επί σκηνής ψευδώνυμό του, στήνει ένα θερινό υπερθέαμα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στις 25 Ιουνίου.

Φορτωμένος με τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του, ευφάνταστες διασκευές  και εκλεκτούς καλεσμένους ο Κωστής Μαραβέγιας θα φορέσει το καλύτερο -φλοράλ πάντα- πουκάμισό του για ένα μαραθώνιο live.

Ένα καλοκαιρινό (υπερ)θέαμα με καλεσμένους από τη γειτονιά αυτής της πόλης, ερωτικά εμβατήρια, επαναστατικά τζαμαρίσματα, παρέλαση εξαίσιων μουσικών οργάνων και, φυσικά, πολλά πολύχρωμα πουκάμισα. Άλλωστε δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα λιγότερο από τον τραγουδοποιό που κατάφερε με το μουσικό υβρίδιό του και τις live εμφανίσεις του να δημιουργήσει ένα ορκισμένο «ποίμνιο» ακροατών και να διεκδικήσει μια θέση στη λαβωμένη –είναι η αλήθεια- ντόπια μουσική βιομηχανία. Α, και να κάνει σουξέ!

INFO: Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στις 25/06 στις 20.30, εισιτήρια 12 ευρώ

Keywords
Τυχαία Θέματα