Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ

Εναγώνιες προσπάθειες να βρει ζωτικό πολιτικό χώρο κάνει ο Πρόεδρος του Λα.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, συχνά ετεροπροσδιοριζόμενος σε σχέση με όσα λένε οι άλλοι.

Σε μία περίοδο λοιπόν που όλα τα κόμματα, πλην ΚΚΕ, δηλώνουν υπέρ του ευρώ, ο κ. Καρατζαφέρης σκέφτηκε να καλοπιάσει τους δεξιούς ψηφοφόρους που… προτιμούν δραχμή.

Ιδού

τί δήλωσε χθες: «Τσαντίζομαι πραγματικά με αυτή την ευρωλαγνεία κάποιων. Δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται η δαιμονοποίηση της δραχμής; Ναι, μας εξυπηρετεί να είμαστε τώρα, αυτή τη στιγμή στο ευρώ. Αν όμως αύριο το πρωί, προκύψει, ή χρειαστεί να επιστρέψουμε στη δραχμή, θα την έχουμε δαιμονοποιήσει σε τέτοιο σημείο, που θα βγάζει ο “ένας τα μάτια του άλλου” στο δρόμο! Εν πάση περιπτώσει, δεν βλέπω γιατί να είναι το ευρώ Θεός. Ας καταλάβουμε όλοι μας, ότι αυτό που αποκαλούμε ευρώ, είναι μια «νομισματική φυλακή» για την Ελλάδα. Τίποτα άλλο».

Πάω στοίχημα πώς αν ξαφνικά άπαντες στρέφονταν στη δραχμή, ο κ. Γιώργος δεν αποκλείεται να εμφανιζόταν ως ο υπέρμαχος του ευρώ. Έτσι για να μην πλήττουμε…

Keywords
Τυχαία Θέματα