Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΤΑ «ΒΑΤΡΑΧΙΑ» ΚΑΙ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ

Στις προχθεσινές συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς, ο κάθε επικεφαλής κόμματος έκανε δηλώσεις στην αίθουσα τύπου της Βουλής, μετά τη συνάντηση με τον Παναγιώτη Πικραμμένο.

Η επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πρασίνων, Ιωάννα Κοντούλη, εκτός όλων των άλλων, αναφέρθηκε και στον

νέο υπηρεσιακό υπουργό Εθνικής Άμυνας, Φραγκούλη Φράγκο. Οι Οικολόγοι έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Φρ. Φράγκο, επειδή ως επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ –δηλαδή λίγο αφότου αποστρατεύθηκε- είχε καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης σε δίκη που αφορούσε τα ρατσιστικά συνθήματα που είχαν φωνάξει στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου του 2010 βατραχάνθρωποι του λιμενικού. Για την ιστορία, οι εν λόγω βατραχάνθρωποι φώναζαν, λίγα μέτρα αφότου είχαν χαιρετήσει τον Κάρολο Παπούλια συνθήματα τύπου «Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε γουρούνι Αλβανέ», «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό», «Τους λένε Σκοπιανούς, τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρμα απ’ αυτούς».
Ο Φράγκος, λοιπόν, είχε παραστεί στο δικαστήριο και είχε δηλώσει περήφανος που γνωρίζει «τα βατράχια». Για το λόγο αυτό, η Ιωάννα Κοντούλη ζήτησε την αποπομπή του από την υπηρεσιακή κυβέρνηση. Ως εδώ καλά. Έλα όμως που στην ίδια αίθουσα τύπου της Βουλής, ακριβώς δίπλα στο πρωθυπουργικό γραφείο, περίμενε υπομονετικά ο Πάνος Καμμένος ώσπου να τελειώσει τις δηλώσεις της η κ. Κοντούλη. Έτσι, ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ρωτήθηκε από δημοσιογράφους τι άποψη έχει για τις δηλώσεις Κοντούλη επί του θέματος. «Ε, και; Αφού κι εγώ τους είχα υποστηρίξει», αποκρίθηκε με ομολογουμένως αφοπλιστική ειλικρίνεια. Ρώτησα και έμαθα ότι πράγματι, ο Καμμένος έχει δίκιο. Είχε επίσης ζητήσει να καταθέσει στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισης, αλλά είχε απορριφθεί το αίτημά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα