Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΕΙ ΛΟΝΔΙΝΟ

Βαλίτσες για το Λονδίνο ετοιμάζει ο Γιώργος Παπανδρέου.

Όπως εξ εγκύρων μαθαίνω ο πρώην πρωθυπουργός, μετά την πολιτικό-θεωρητική «επιμόρφωση» στη Σάμο, όπου φέτος διεξήχθη το «Συμπόσιο της Σύμης», μεταβαίνει, μετά της συζύγου του Άντας, στη βρετανική πρωτεύουσα προκειμένου να γαλουχήσει το πνεύμα του στα ολυμπιακά ιδεώδη. Ο πρώην πρωθυπουργός είναι προσκεκλημένος της ΔΟΕ και της Βρετανικής Ολυμπιακής

Επιτροπής στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012.

Ο Γιώργος εκτός από μέλος της επιτροπής που διεκδίκησε και πέτυχε να διοργανωθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 στην Αθήνα, ήταν (και δεν ξέρω αν παραμένει) επικεφαλής και της Ολυμπιακής Εκεχειρίας, ενός παγκόσμιου θεσμού που ιδρύθηκε με δική του πρωτοβουλία.

Εκτός από την τελετή έναρξης το ζεύγος Παπανδρέου θα παρακολουθήσουν και μερικά αγωνίσματα, τις πρώτες ημέρες, και μετά θα επιστρέψουν οίκαδε. Θα κάνουν μερικές ημέρες διακοπές στο Αιγαίο και μετά θα πρέπει να ετοιμάζουν εκ νέου βαλίτσες. Βλέπετε τον Αύγουστο στη Νότια Αφρική υπάρχει το Συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς όπου ο Γιώργος διεκδικεί να επανεκλεγεί Πρόεδρος της παγκόσμιας οργάνωσης των Σοσιαλιστών.

Στο Λονδίνο, το ζεύγος Παπανδρέου ενδέχεται να συναντηθεί και με το ζεύγος Θόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου, αλλά και με το ζεύγος Ισίδωρου Κούβελου-Ντόρας Μπακογιάννη, καθώς οι δύο κυρίες πρωταγωνίστησαν στην Ολυμπιάδα της Αθήνας. Η Γιάννα ως επικεφαλής της διοργάνωσης των Αγώνων και η Ντόρα ως δήμαρχος Αθηναίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα