Ο ΦΟΙΒΟΣ ΚΙ ΑΝ… «ΕΓΕΡΑΣΕ»

Είκοσι χρόνια επιτυχημένης εμπορικά μουσικής πορείας γιορτάζει απόψε ο πολυγραφότατος Έλληνας συνθέτης στο ΟΑΚΑ.

Υπερταλαντούχος για κάποιους, ανθρώπινη μηχανή παραγωγής εύπεπτων hits για άλλους. Όπως κι αν τον δει κανείς, δεν μπορεί να του αμφισβητήσει πως οι συνθέσεις του έχτισαν καριέρες ολόκληρες που πληρώθηκαν και εξακολουθούν να εξαργυρώνονται αδρά. Ο Φοίβος -είτε είσαι θιασώτης της μουσικής του είτε όχι- είναι ένας ανεξάντλητος συνθέτης που

οι τραγουδιστές πίνουν νερό στο όνομά του και οι καψούρηδες παρακαλούν για ένα ακόμη ζεϊμπέκικο σαν το «Χαμμένα» της Καίτης Γαρμπή.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών στη δισκογραφία και έχοντας πλέον ανεξαρτητοποιηθεί διαθέτοντας το δικό του δισκογραφικό label, ο γνωστός συνθέτης πηγαίνει κόντρα στο χαμηλό και ήπιων τόνων προφίλ που έχει καλλιεργήσει και γιορτάζει απόψε με μια μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ. Βεβαίως και σε αυτή τη συναυλία τον πρώτο λόγο θα έχουν οι τραγουδιστές που ανέδειξαν τις μουσικές του σε πρώτης τάξεως mainstream σουξέ.

Από τη σκηνή θα παρελάσουν η αιώνια μούσα του Δέσποινα Βανδή αλλά και οι Καίτη Γαρμπή, Άντζελα Δημητρίου, Θάνος Καλλίρης, Βασίλης Καρράς, Έλλη Κοκκίνου, Δημήτρης Κόκοτας, Γιώργος Μαζωνάκης, Μαντώ, Νίνο, Θάνος Πετρέλης, Αντώνης Ρέμος, Διονύσης Σχοινάς και Tus ενώ ρόλο DJ θα έχει ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος. Ακόμη και κοινωνιολογικά να το δεις, τόση πίστα μαζεμένη στο γρασίδι του ΟΑΚΑ, αποτελεί από μόνη της είδηση.

INFO: Στο ΟΑΚΑ στις 21.00, εισιτήρια 60 ευρώ (VIP καθήμενοι, περιλαμβάνει αναμνηστικό πάσο, ξεχωριστή είσοδο & πάρκινγκ), 28 & 25 ευρώ (καθήμενοι), 15 ευρώ (αρένα), προπώληση στο 123tickets.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα