Ο Δατσερης, ο Λοβερδος και ο …Βενιζελος!

Μπορεί να έσπευσε να του απαντήσει με δισέλιδο άρθρο του σε απογευματινή εφημερίδα ο εξ απορρήτων του Ευάγγελου Βενιζέλου Γιάννης Δατσέρης, ο Ανδρέας Λοβέρδος όμως δεν άργησε να …ανταπαντήσει.

Με άρθρο του σε ιστοσελίδα, ο πρώην υπουργός Υγείας, λίγες ώρες πριν από την παρουσίαση του βιβλίου του στην Εθνική Ασφαλιστική, ζητά «ρήξη με το κατεστημένο, το σάπιο, το τεμπέλικο, το παρασιτικό».

Παρατηρώντας ότι το πρόβλημα της πατρίδας

μας είναι «βαθύτατα και πρωτίστως πολιτικό-κοινωνικο και δευτερευόντως οικονομικό», ο κ.Λοβέρδος σημείωσε ότι παραμένουν ανενεργές «δυο μεγάλες υποσχέσεις και προεκλογικές ρητορείες, αυτές της ανάπτυξης και των ριζοσπαστικών διαρθρωτικών αλλαγών του δημοσίου τομέα».

«Δεν είναι δυνατόν να ζητηθούν νέες θυσίες από τους πολίτες, χωρίς την προοπτική της ανάκαμψης», λέει, προβλέποντας οριστική διάρρηξη της κοινωνικής συνοχής με απρόβλεπτες συνέπειες και καταλογίζοντας και στη Δικαιοσύνη ότι προσθέτει προβλήματα…

Όσο για το άρθρο Δατσέρη, η Ιπποκράτους έσπευσε να διευκρινίσει με ανακοίνωση της ότι «αποτυπώνει προσωπικές απόψεις» του…

Keywords
Τυχαία Θέματα