Ο Χατζηδάκης ζει το μύθο του

Ο Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας απόψε στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, επεχείρησε να απαντήσεις σε «οκτώ μύθους» όπως είπε, που σχετίζονται με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές. Η πρώτη απάντηση που έδωσε ήταν στο «μύθο» ότι: Η μελέτη του ΟΟΣΑ για τις συνέπειες της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές δεν υπάρχει, λέγοντας ότι: «Ζητήσαμε

και ήλθε». Παρουσίασε (;) μάλιστα και e-mail από τον ΟΟΣΑ που επιβεβαιώνει την ύπαρξη της μελέτης.

Την ίδια ώρα απολύτως έγκυρο e-mail του ΟΟΣΑ που δημοσιεύει σήμερα το matrix24 (και μπορείτε να δείτε εδώ) αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι η μελέτη αυτή είναι σε εξέλιξη αυτή την περίοδο και θα είναι έτοιμη το Σεπτέμβριο.

Εκτός κι αν ο υπουργός έχει στη διάθεση του ολόκληρη τη μελέτη και όχι μόνο το e mail που επικαλείται, οπότε καλά θα κάνει να την παρουσιάσει για να τη δούμε εμείς αλλά και να μάθει ο ΟΟΣΑ τι αποτελέσματα θα έχει η έρευνα που διεξάγει τώρα οπότε να μην κάνει τον κόπο να την ολοκληρώσει καν.

Πέρα από την πλάκα πάντως, το αρμόδιο γραφείο του ΟΟΣΑ διαβεβαιώνει ότι η συγκεκριμένη έρευνα δεν υπάρχει ακόμα και θα έχει ολοκληρωθεί μετά το τέλος του καλοκαιριού.

Ο κ. Χατζηδάκης φαίνεται ότι δεν έχει υπομονή μέχρι τότε και μας δίνει ένα σποτάκι για το τι θα δούμε από το Φθινόπωρο. Όπως κάνουν τα σινεμά με τα προσεχώς…

Keywords
Τυχαία Θέματα