Ο αρρωστούλης Σίλβιο καλεί σε συλλαλητήριο υπεράσπισής του

Με γραπτή ανακοίνωση, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ευχαριστεί τους βουλευτές του για την πρωτοβουλία τους, αλλά τους ζητά να μην διαδηλώσουν, αύριο, έξω από το δικαστήριο του Μιλάνου «διότι έχει και είχε ανέκαθεν μεγάλο σεβασμό στους κρατικούς θεσμούς».

Πάντως, οι γιατροί του νοσοκομείου «Σαν Ραφφαέλε», όπου νοσηλεύεται ο Καβαλιέρε επιμένουν ότι η επιπεφυκίτιδα από την οποία πάσχει αποτελεί σοβαρό εμπόδιο, που δεν του επιτρέπει να παρακολουθήσει τις τελευταίες δικάσιμους της υπόθεσης «Ρούμπι γκέιτ», όπως και αυτής για τις αγοραπωλησίες των τηλεοπτικών δικαιωμάτων «Μέντιασετ».

Διαφορετικής άποψης, όμως, είναι οι ειδικοί που εστάλησαν από το δικαστήριο για να επισκεφθούν τον νοσηλευόμενο πρώην πρωθυπουργό. Αυτοί θεωρούν ότι είναι σε θέση να μεταβεί στο δικαστικό μέγαρο και να συμμετάσχει στην ακροαματική διαδικασία.

Τέλος σύμφωνα με την εφημερίδα «Κορριέρε Ντέλλα Σέρα», ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, συνομιλώντας με νοσοκόμες τόνισε, μεταξύ των άλλων ότι οι δικαστές «θέλουν να τον αναγκάσουν να το σκάσει, όπως συνέβη, στο παρελθόν, με τον σοσιαλιστή Μπεττίνο Κράξι» ενώ, σε σχέση με την ιταλική πολιτική, φέρεται να δήλωσε ότι «θα μελετήσει τις ομιλίες του Μπέππε Γκρίλλο, διότι είναι σαν αυτές του Χίτλερ». Αλήθεια με ποιο μάτι;

Keywords
Τυχαία Θέματα