Νικητής στο θρίλερ ο Παναθηναϊκός!

Μετά από ένα τρομερό ματς με πολλές ανατροπές ο Παναθηναϊκός επιβίωσε και νίκησε με 66-62 τον Ολυμπιακό στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική του top-16 της Ευρωλίγκας.

Ποτέ, μα ποτέ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η διαφορά υπέρ της μίας ή της άλλης ομάδας ξέφυγε από τους 6 πόντους. Ο Ολυμπιακός

άρχισε καλύτερα με πρωταγωνιστή τον Περπέρογλου πήρε βραχεία κεφαλή, αλλά ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και βρήκε λύσεις με τον Λάσμε.

Το μεγάλο ντέρμπι συνεχίστηκε και στην δεύτερη περίοδο όταν οι γηπεδούχοι, παρά το γεγονός ότι βελτίωσαν τις αμυντικές επιδόσεις τους, δεν κατάφεραν να ξεφύγουν παρά μόνο με δύο πόντους (35-33).

Ο Ολυμπιακός, χωρίς να έχει σε καλή μέρα τον Σπανούλη, όχι μόνο έμεινε μέσα στη διεκδίκηση της νίκης αλλά προς το τέλος με τρίποντο του Σλούκα πήρε διαφορά τεσσάρων πόντων (55-59) περίπου τέσσερα λεπτά πριν από το τέλος. Εκεί, ο Παναθηναϊκός όρθωσε το ανάστημά του, ανέτρεψε τα δεδομένα και παρά τη σχετική αστοχία του στις βολές στο τέλος πήρε το ματς. Μοιραίος παίκτης για τον Ολυμπιακό ο Λοτσέσκι ο οποίος απέτυχε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση στην προτελευταία επίθεση των ερυθρόλευκων.

Keywords
Τυχαία Θέματα