Νίκη με Λιθουανία και… καλό καλοκαίρι

07:11 7/6/2013 - Πηγή: Matrix24

Στον… προθάλαμο των καλοκαιρινών διακοπών και ενώ οι εγχώριες διοργανώσεις έλαβαν τέλος, η Εθνική ομάδα των Ανδρών καλείται απόψε στις 21:45 (MEGA) στη Λιθουανία κόντρα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας να πάρει το διπλό για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας την επόμενη χρονιά.

Η Ελλάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου, στο -3 από τη Βοσνία, από την οποία ηττήθηκε 3-1 στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι στις 22 Μαρτίου. Αν υποθέσουμε πως οι Βόσνιοι κλείδωσαν την

πρώτη θέση, τότε η Ελλάδα πρέπει να κλειδώσει τη δεύτερη κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι, αφού καραδοκεί η Σλοβακία με δύο βαθμούς λιγότερους από την ελληνική ομάδα. Στην αντίπερα όχθη, οι γηπεδούχοι Λιθουανοί βρίσκονται στο -5 από την Ελλάδα και ουσιαστικά στο αποψινό παιχνίδι παίζουν τις τελευταίες ελπίδες τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Φερνάντο Σάντος δεν αποκάλυψε τα χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση της Πέμπτης, ωστόσο η ενδεκάδα είναι… μετρημένα κουκιά.

Ο Ορέστης Καρνέζης θα είναι στο τέρμα, οι Μανωλάς-Παπασταθόπουλος το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, οι Τοροσίδης-Χολέμπας στα άκρα της άμυνας, οι Μανιάτης, Κατσουράνης και Καραγκούνης στα χαφ και οι Χριστοδουλόπουλος, Σαμαράς και Γκέκας μπροστά.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Βοσνία 13 βαθμοί

2. Ελλάδα 10

3. Σλοβακία 8

4. Λιθουανία 5

5. Λετονία 4

6. Λιχτενστάιν 1

Keywords
Τυχαία Θέματα