Νίκη και φύγαμε για τους «16»

Η αποψινή (21:00) αναμέτρηση με το Μάλι μπορεί να χαρακτηριστεί «τελικός» για την Εθνική ομάδα Νέων. Το είπε και ο Κώστας Τσάνας. Το ματς έχει κομβικό χαρακτήρα κι αυτό γιατί αν η Ελλάδα νικήσει τότε θα εξασφαλίσει την πρόκριση στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων.

Για να φτάσουμε, βέβαια, ως εδώ έπαιξε σημαντικό ρόλο η νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην πρεμιέρα του περασμένου Σαββάτου απέναντι στο Μεξικό με 2-1. Αν η ελληνική ομάδα φτάσει τους 6 βαθμούς, τότε σφραγίζει το εισιτήριο

για τον επόμενο γύρο.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, η ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Κώστας Τσάνας θα είναι σε σύστημα 4-2-3-1.

Πιο συγκεκριμένα, ο Καπίνο θα είναι κάτω από την εστία της Εθνικής. Δεξί μπακ ο Μαρινάκης, αριστερό ο Σταφυλίδης και στο κέντρο της άμυνας οι Μπουγαϊδής και Τριανταφυλλόπουλος. Αμυντικά χαφ θα είναι οι: Κουρμπέλης, Μπάλλας, με τον Φουρλάνο μπροστά τους. Δεξί χαφ ο Γιαννιώτας, αριστερό ο Κολοβός και στην κορυφή της επίθεσης ο Διαμαντάκος.

Το μοναδικό ερωτηματικό είναι ο Κώστας Σταφυλλίδης, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στον αστράγαλο (υπέστη ένα μικρό διάστρεμμα) και δεν αποκλείεται να μείνει στον πάγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα