Νίκη και έφυγε για τους «16»

Ένα ματς που θα τον φέρει πολύ κοντά στην πρόκριση στους 16 του Champions League. Κάπως έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η αποψινή (21:45, Nova) αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μπενφίκα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός μετρά 4 βαθμούς σε τρία παιχνίδια, έβγαλε αήττητος το δύσκολο πρόγραμμα των δύο εκτός έδρας αναμετρήσεων και πλέον

κρατά στα χέρια του την τύχη του στη διοργάνωση. Με θετικό αποτέλεσμα απόψε βάζει από κάτω για τα καλά τους Πορτογάλους, είναι το φαβορί για τη δεύτερη θέση του γ’ ομίλου και με Αντερλεχτ και Παρί θα κλειδώσει την πρόκριση.

Με εξαίρεση τον (τραυματία) Ολαϊτάν, ο Μίτσελ έχει στη διάθεσή του όλους τους υπόλοιπους παίκτες. Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μανιάτης, Μανωλάς, Μασάντο, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.

Στην τελευταία προπόνηση ο Μίτσελ δούλεψε αρκετά στην τακτική, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στις αντεπιθέσεις της ομάδας του, αλλά και στις στημένες φάσεις. Στο τελευταίο είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία, αφού ο εφετινός Ολυμπιακός δείχνει ευάλωτος σε αυτό το κομμάτι, ενώ στο ματς της Λισαβώνας έτσι δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα, η λογική λέει ότι θα έχει μία αλλαγή σε σχέση με το πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αυτή θα είναι η συμμετοχή του Βάις στο αρχικό σχήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα