Νέο τρομοκρατικό χτύπημα «βλέπει» η Ντόρα

09:14 8/1/2014 - Πηγή: Matrix24

Προκάλεσε αίσθηση η χθεσινή ανακοίνωση της Ντόρας Μπακογιάννη μετά τη διαφυγή Ξηρού, με την οποία η πρώην υπουργός ουσιαστικά προβλέπει νέο κύμα τρομοκρατίας και υψηλό κίνδυνο για ένα μεγάλο κτύπημα στη χώρα.

«Η απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού είναι ένα εξαιρετικά ανησυχητικό συμβάν. Σε συνέχεια της εξαφάνισης των Μαζιώτη και Ρούπα και σε συνδυασμό με βάσιμες ενδείξεις ότι υπάρχει συνεργασία της εγχώριας τρομοκρατίας με το οργανωμένο έγκλημα, όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ενδέχεται να ετοιμάζεται μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα» σημείωνε μεταξύ άλλων η πρώην Υπουργός, προκαλώντας

πονοκεφάλους στο υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, που μπορεί μεν να μην ευθύνεται ωστόσο φορτώνεται την ευθύνη διαχείρισης της κατάστασης που προκάλεσε η άδεια εξόδου που δόθηκε στον εκτελεστή της 17Ν.

Ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως τοποθετήθηκε, λίγο αργότερα, μέσω διαδικτύου, με ένα σχόλιο που πολλοί ανέγνωσαν ως απάντηση στην πρώην Υπουργό. «Η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει μία ασφαλής χώρα. Αυτό δεν αλλάζει. Η Δημοκρατία μας δεν απειλείται, το Κράτος Δικαίου θα υπερισχύσει», έγραψε ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως.

Keywords
Τυχαία Θέματα