Νεκρούς μετανάστες στα σύνορα «οραματίζεται» ο Πλεύρης

Σύμφωνα με αυτή, για να υπάρξει αποτελεσματική αντιμεταναστευτική πολιτική θα πρέπει να υπάρξουν… νεκροί κατά τη φύλαξη των συνόρων αλλά και να γίνει ο βίος… αβίωτος όσων μεταναστών βρίσκονται στα αστικά κέντρα της Ελλάδας, προκειμένου – όπως είπε – να στείλουν το μήνυμα στους ομοεθνείς τους πώς περνάνε καλύτερα στις πατρίδες τους από όσο στη χώρα μας.

Η δημοσιοποίηση του βίντεο από την ομιλία του κ. Πλεύρη, στο πλαίσιο εκδήλωσης του περιοδικού Patria που απευθύνεται στον εθνικιστικό χώρο, προκάλεσε νέο κύκλο ανταλλαγής

αιχμών και κατηγοριών μεταξύ Πλεύρη και Βαξεβάνη, με τον τελευταίο μάλιστα να βάλλει και κατά του υπουργού Υγείας Άδ.Γεωργιάδη, εξαιτίας των σχέσεών του με τον Πλεύρη.

Η πραγματικότητα, βέβαια, είναι ότι η συγκεκριμένη ομιλία δόθηκε πριν από 2,5 και πλέον χρόνια, τον Απρίλιο του 2011, όταν ο Πλεύρης ήταν ακόμη βουλευτής του ΛΑΟΣ. Η πραγματικότητα, επίσης, είναι ότι ο ίδιος έσπευσε χθες να δηλώσει περήφανος για εκείνη την ομιλία του, την οποία χαρακτήρισε ως μία από τις καλύτερες για το μεταναστευτικό.

Αφού, λοιπόν, τη θεωρεί ως μία από τις καλές του ομιλίες, ο Neo σας την παρουσιάζει. Το επίμαχο απόσπασμα ξεκινά από το 04:50 του βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα