Ναυάγιο του Ολυμπιακού στην Ισπανία

Σε εφιάλτη μετατράπηκε το ταξίδι του Ολυμπιακού στη Βαλένθια για το πρώτο ματς της φάσης των 32 του Europa League. Η ομάδα του Μίτσελ ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 και πλέον το έργο πρόκρισης είναι εξαιρετικά δύσκολο ενόψει της ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα στο Φάληρο.

Η… κακή μέρα από το πρωί φαίνεται με τη Λεβάντε να προηγείται 1-0 με το γκολ του

Ρίος στο 10ο λεπτό. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι Πειραιώτες έμειναν με παίκτη λιγότερο σε αποβολή του Αμπντούν που υπέπεσε σε πέναλτι, αλλά τουλάχιστον το 1-0 δεν άλλαξε, αφού ο Μάρτινς αστόχησε από την άσπρη βούλα.

Κάτι που δεν έκανε ο Μπακέρο στο 40ο λεπτό, ο οποίος αξιοποίησε το δεύτερο πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι και διαμόρφωσε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός θέλησε να απαντήσει και να πετύχει ένα γκολ που θα τον διατηρούσε στην υπόθεση-πρόκριση, αλλά είχε να αντιμετωπίσει το αριθμητικό μειονέκτημα, αλλά και το τρίτο γκολ που δέχθηκε, στο 56ο λεπτό από τον Μάρτινς.

Μόνο στο τέλος φάνηκαν οι «ερυθρόλευκοι» που είχαν κάποιες ευκαιρίες να πετύχουν το γκολ που θα τους κρατούσε ζωντανούς, ενώ είχαν δοκάρια με τους Μανωλά και Τζεμπούρ.

Οι συνθέσεις:

Λεβάντε (Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ): Νάβας, Ναβάρο, Ρόντας, Χουανφράν, Πέδρο Λόπεζ, Μπαρκέρο, Ιμπόρα, Ρίος (67′ Βάλντο), Ντιόπ (61′ Μιγκέλ), Ρούμπεν Γκαρσία, Μάρτινς.

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Μέγιερι, Μανιάτης, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μανωλάς, Μοδέστο (46′ Γκρέκο), Φέισα, Μασάντο (75′ Φετφατζίδης), Βλαχοδήμος (59′ Μήτρογλου), Αμπντούν, Τζεμπούρ.

Μίτσελ: Πόσο χειρότερα;

Φανερά ενοχλημένος από τη διαιτησία εμφανίστηκε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου, ωστόσο σχολίασε μόνο την κακή απόδοση του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ:

- Για το αν ήταν ο Ολυμπιακός κατάλληλα προετοιμασμένος:

«Συνέβησαν πολλά πράγματα στο παιχνίδι, ιδιαίτερα στο 1ο ημίχρονο, και όλα ήταν εναντίον μας. Η Λεβάντε μας έβαλε το 1ο γκολ και από εκεί και πέρα χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Δεν παίξαμε με τον τρόπο που θέλαμε και αυτό γιατί όσο περνούσε ο χρόνος, χάναμε την ηρεμία μας. Δεν αντιληφθήκαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε».

- Για το αν ήταν πρόβλημα ότι η ομάδα του δεν ήταν καλή ανασταλτικά και δημιουργικά:

«Είναι αλήθεια αυτό. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλαμε. Και το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι. Μπορούμε να το εκλάβουμε ως εμπειρία, για το μέλλον γιατί όταν παίζεις στην Ευρώπη, δεν μπορείς να αγωνίζεσαι έτσι».

- Για τα πέναλτι:

«Έχω άποψη για τα πέναλτι, για τον διαιτητή και για την εικόνα της ομάδας μου, όμως μπορώ να εκφραστώ μόνο για την ομάδα μου».

- Για το αν πίστευε μετά το 3-0 ότι τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα:

«Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είναι χειρότερο από το αυτό. Θα μπορούσε να είναι, αλλά πόσο χειρότερα;».

Keywords
Τυχαία Θέματα