ΜΟΥΡΙΝΙΟ: ΣΑΝΤΟΣ, ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΜΕ …ΚΑΡΥΔΙΑ

Ένα SMS που έφτασε στο κινητό του Φερνάντο Σάντος μετά τη νίκη της Εθνικής ομάδας στη Μπρατισλάβα επί της Σλοβακίας από τον Ζοζέ Μουρίνιο καταδεικνύει ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει αλλάξει επίπεδο και στα μάτια δημοφιλών ποδοσφαιρανθρώπων.

Το SMS έλεγε: «Φερνάντο, συγχαρητήρια για την Ελλάδα. Όλοι πια στην Ευρώπη την υπολογίζουν και τη σέβονται. Έχεις ομάδα με καρύδια» και αποστολέας ήταν ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο

κορυφαίος προπονητής του κόσμου πληροφορήθηκε τη νίκη της Εθνικής και έσπευσε να δώσει τα συγχαρητήριά του στο συμπατριώτη του προπονητή με τον οποίο έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους στο πορτογαλικό πρωτάθλημα τη σεζόν 2003-04.

Η κίνηση του τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης έφερε μεγάλη ικανοποίηση στο στρατόπεδο της Εθνικής ομάδας οι ιθύνοντες της οποίας παρατηρούν με ευχαρίστηση ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα απολαμβάνει του σεβασμού των πιο ισχυρών ποδοσφαιρανθρώπων.

To SMS του Μουρίνιο πάντως δείχνει και κάτι άλλο. Οι Πορτογάλοι προπονητής ανά την Ευρώπη βρίσκουν τον τρόπο να στηρίζουν ο ένας τον άλλον έμπρακτα. Και στην Ελλάδα εργάζονται τούτη την ώρα τρεις κορυφαίοι Πορτογάλοι τεχνικοί. Ο Φερνάντο Σάντος, ο Ζεσουάλντο Φερέιρα και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα