ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

Έμφαση στην ανάπτυξη και στην ανάγκη ενός νέου κοινωνικού συμβολαίου με το λαό έδωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς μιλώντας απόψε στο κλειστό γυμναστήριο της Σπάρτης. 

Ο Αντώνης Σαμαράς με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του σοσιαλιστή υποψηφίου για την προεδρία της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, ότι δηλαδή πρέπει να ελαφρύνει το φορτίο της Ελλάδας,

επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας «να το πει άλλη μια φορά ο κ. Ολάντ να το ακούσουν οι σοσιαλιστές στην Ελλάδα, γιατί όταν εμείς τους τα λέγαμε και μιλούσαμε για ανάπτυξη μας έλεγαν μαθητευόμενους μάγους”.

Παραμένοντας στο ίδιο ζήτημα ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι αλλάζουν οι συσχετισμοί και οι ισορροπίες στην Ευρώπη και πληθαίνουν οι φωνές γι’ ανάπτυξη.

«Πρέπει να κάνουμε ένα κοινωνικό συμβόλαιο με τον ελληνικό λαό ότι ήρθε η στιγμή να δώσουμε το δικαίωμα της ελπίδας και της ανάπτυξης»..

Ο κ. Σαμαράς συνέχισε την πολεμική του κατά του ΠΑΣΟΚ  λέγοντας:

«Ακούμε το συγνώμη του πρώην και νυν ηγέτη του ΠΑΣΟΚ…για ποιό πράγμα ζητούν συγνώμη γιατί μας έσωσαν και μετά μας ξανα-έσωσαν, ή μήπως γιατί θέλουν να μας σώσουν και πάλι ο Θεός να μας φυλάει» είπε και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ.

Αναφερόμενος δε στα μικρά κόμματα, είπε πως προσπαθούν να σταματήσουν την καθαρή εντολή που ζητά η ΝΔ υποστηρίζοντας ότι κάθε ψήφος σε μικρά κόμματα είναι ψήφος ασυλίας στο ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε και στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, υποσχόμενος ότι θα αποκατασταθεί το αίσθημα της ασφάλειας υπογραμμίζοντας πως, «θα ανακαταλάβουμε τις πόλεις και τα χωριά, πρέπει να απελαθούν οι λαθρομετανάστες και να πάνε πίσω στις πατρίδες τους, όπως πρέπει να βγάλουμε τις κουκούλες από τους κουκουλοφόρους που καίνε τις πόλεις και δεν τιμωρούνται».

Επίσης αναφέρθηκε και την ακροδεξιά επισημαίνοντας ότι «ο πατριωτισμός ενώνει τους Έλληνες, αλλά όσοι φοράνε ναζιστικά σύμβολα είναι εχθροί της πατρίδας».

«Τα είδωλά τους έκαψαν την Ελλάδα. Τώρα κουκουλοφόροι και ναζί είναι το ίδιο πράγμα και πρέπει να τους απομονώσετε’».

Τέλος έκανε αναφορά στους «ξεχασμένους αγρότες» και υποσχέθηκε την αποκατάσταση αυτών, των χαμηλόμισθων, των πολυτέκνων και των κτηνοτρόφων.

Keywords
Τυχαία Θέματα