Μόνο ο Γερμενής στην επιτροπή Δεοντολογίας

Ο Γιώργος Γερμενής είναι ο ένας από τους τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής για τους οποίους υπάρχει εισαγγελικό αίτημα άρσης της βουλευτικής ασυλίας για εγκληματική δράση που άπτεται όχι μόνο της συμμετοχής και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης αλλά και για εγκληματική δράση

που σχετίζεται με την επιβουλή του πολιτεύματος.

«Δεν περίμενα να κατηγορούμαι για ανατροπή του πολιτεύματος. Ότι κάνω το κάνω από ενθουσιασμό και σήμερα διώκομαι για την ιδεολογία μου», είναι μερικά από όσα φέρεται να είπε ο Γερμενής. Φέρεται ακόμη να αναφέρθηκε στην εποχή που ο παππούς του έστελνε τη γιαγιά του στο περίπτερο για να του αγοράσει τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ.

Οι άλλοι δύο βουλευτές είναι οι Π. Ηλιόπουλος και Ε. Μπούκουρας. Μέχρι στιγμής όμως ο κ. Γερμενής είναι ο μόνος από τους τρεις βουλευτές που προσήλθε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής κάνοντας χρήση της δυνατότητας που του δίνει ο Κανονισμός να παραστεί και να απολογηθεί.

Βγήκε όμως από την αίθουσα προκειμένου η Επιτροπή Δεοντολογίας να εξετάσει πρώτα άλλη υπόθεση του συναδέλφου του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου για παράνομο ραδιοερασιτεχνικό σταθμό. Ο βουλευτής παρουσίασε έγγραφα για τα οποία ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι έχει νόμιμη άδεια ραδιοερασιτεχνικού σταθμού. Παρ΄όλα αυτά ο κ. Αλεξόπουλος ζήτησε να αρθεί η ασυλία του.

Η Επιτροπή θα πρέπει να εξετάσει και υπόθεση για την άρση ασυλίας του Η. Κασιδιάρη για τα επεισόδια με τον αστυνομικό διευθυντή στο Ηράκλειο της Κρήτης και του Η. Παναγιώταρου για τα επεισόδια στο θέατρο Χυτήριο και επεισόδια στη Λάρισα.

Keywords
Τυχαία Θέματα