Μίτσελ: Όπως στη Λισσαβώνα

Τον κώδωνα κινδύνου έκρουσε ο Μίτσελ ενόψει του αγώνα της Τρίτης με τη Μπενφίκα στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

«Είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς σε σχέση με αυτό της Λισσαβώνας. Δεν πρέπει να νιώθουμε καμία σιγουριά για το αυριανό παιχνίδι, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε το ίδιο καλά προσπαθώντας να πάρουμε τη νίκη. Προτιμούμε να σκεφτόμαστε το παρόν και όχι το μέλλον», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε:

«Όσα είπα για την Μπενφίκα,

τα πιστεύω. Δεν με εξέπληξε κάποιος παίκτης των Πορτογάλων αφού γνωρίζουμε καλά όλες τις ομάδες, είναι η δουλειά μας, οπότε δεν είδαμε κάτι που δεν γνωρίζαμε. Αυτό που μας άρεσε ήταν η καλή απόδοση που είχαμε την Λισσαβώνα. Όταν κερδίζουμε, όπως με τον Παναθηναϊκό, τότε έχουμε καλύτερη ψυχολογία και νιώθουμε λιγότερη κούραση.. Θέλουμε στο Φάληρο να κάνουμε ανάλογη εμφάνιση με την Λισσαβώνα. Να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Έχουμε ένα εξαιρετικό επιθετικό, τον Μήτρογλου και βασιζόμαστε επάνω του για το αυριανό παιχνίδι».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Ανδρέας Σάμαρης: «Από την πρώτη στιγμή που έγινε η κλήρωση οι Σαβιόλα και Ρομπέρτο μας είχαν εξηγήσει πως η Μπενφίκα είναι μια πολύ καλή ομάδα με δυνατή έδρα που πάντα στοχεύει ψηλά στην Ευρώπη. Μας εξήγησαν πως χρειάζεται προσοχή αφού ανά πάσα στιγμή μπορεί να μας κάνει ζημιά. Είναι το σημαντικότερο ματς που έχουμε δώσει μέχρι τώρα. Ακόμη και με νίκη βέβαια απομένουν ακόμη δύο ματς στον όμιλο και δεν εξασφαλίζουμε κάτι».

Keywords
Τυχαία Θέματα