Μίτσελ: Δεν περιμένουμε κανένα δώρο από την Άντερλεχτ

Ο Μίτσελ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Άντερλεχτ στο Φάληρο (10/12, 21:45), τόνισε τις δυσκολίες του και ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός δεν περιμένει κανένα δώρο από τη βελγική ομάδα και θα τα δώσει όλα για να αποδείξει πως αξίζει να περάσει στην επόμενη φάση του Champions League.

Το πρώτο του σχόλιο για το ματς: «Θέλουμε αύριο να επιβεβαιώσουμε πως με την συνολική

μας πορεία αξίζουμε την πρόκριση. Οι παίκτες μας έχουν δουλέψει σκληρά για αυτό και θέλουν την νίκη. Οι οπαδοί μας θέλουν και αυτοί την επιτυχία, φτάνει μια βόλτα στον δρόμο για να το καταλάβει κανείς. Την ημέρα της κλήρωσης αν κάποιος μας έλεγε πως θα παίζαμε την τελευταία αγωνιστική στην έδρα μας την πρόκριση, είμαι σίγουρος πως όλοι θα το θέλαμε αυτό».

Για το ποιο θεωρεί πως είναι το κλειδί του αγώνα: «Γνωρίζουμε καλά η μια ομάδα την άλλη. Το κλειδί του αγώνα είναι αν θα μπορέσει να δείξει κάθε ομάδα αύριο στο γήπεδο. Εμείς έχουμε ανάγκη τους βαθμούς και θα πρέπει να δείξουμε θέληση, πάθος και αποφασιστικότητα. Να μην ξεχνάμε πως στο πρώτο ημίχρονο στο Βέλγιο, είχαμε εμείς την υπεροχή. Ξέρουμε πως υπάρχων πράγματα που οφείλουμε να διορθώσουμε αλλά δεν μας ενοχλεί να επαναλάβουμε τον θρίαμβο που πετύχαμε στις Βρυξέλλες».

Για το αν αναμένει κάποιο δώρο από την Άντερλεχτ: «Δεν περιμένω κανένα δώρο από την Άντερλεχτ. Αν κοιτάξουμε συνολικά τα ματς του ομίλου, η Παρί ΣΖ ήταν η καλύτερη ομάδα. Εμείς έχουμε ένα ματς για να πάρουμε το δεύτερο εισιτήριο πρόκρισης από τον όμιλο. Με όλο τον σεβασμό που έχουμε στην βελγική ομάδα, αύριο θέλουμε να επιβεβαιωθεί ο τίτλος του φαβορί που αφορά την ομάδα μας. Δώρο δεν περιμένω ούτε από την Παρί κόντρα στην Μπενφίκα. Η πρόκριση αν έρθει, είναι κάτι που έχουν κερδίσει οι παίκτες μου. Η Άντερλεχτ δεν έχει έρθει για βόλτα στην Ελλάδα, αλλά για να παίξει. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως εμείς έχουμε να κερδίσουμε κάτι και θα χρειαστούμε την βοήθεια του κόσμου μας. Δώρα περιμένω τα Χριστούγεννα, αν θέλετε όμως μπορείτε να μου φέρετε και αύριο (γέλια)».

Keywords
Τυχαία Θέματα