Μισή πρόκριση για τη Ρεάλ

00:12 4/4/2013 - Πηγή: Matrix24

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκτησε το πάνω χέρι ή για να το θέσουμε καλύτερα, προκρίθηκε από τώρα στα ημιτελικά του Champions League.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο επικράτησε 3-0 της Γαλατασαράι στο «Μπερναμπέου» και μπορεί να σκέφτεται την επόμενη φάση. Τα γκολ των θριαμβευτών σημείωσαν οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά και Ιγκουαϊν.

Οι συνθέσεις:

Ρεάλ Μαδρίτης: Λόπεθ, Εσιέν, Βαράν, Ράμος, Κοεντράο, Κεντίρα, Αλόνσο,

Ντι Μαρία (86′ Πέπε), Εζίλ (80′ Μόντριτς), Ρονάλντο, Μπενζεμά (65′ Ιγκουαΐν)

Γαλατάσαραϊ: Μουσλέρα, Εμπουέ, Νουνκό, Καγιά, Ριέρα (83′ Αμραμπάτ), Μέλο, Αλτιντόπ (78′ Μπουλούτ), Σνάιντερ (46′ Ζαν), Ινάν, Ντρογκμπά, Γιλμάζ

Στο «Ροσαλέδα», η ρεβάνς θα κρίνει τα πάντα στο ζευγάρι της Μάλαγα με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο πρώτος αγώνας του “Ροσαλέδα” τελείωσε χωρίς σκορ (0-0), αλλά με την πρωταθλήτρια Γερμανίας να χάνει ένα τσουβάλι γκολ για να πάρει το διπλό πρόκρισης.

Οι συνθέσεις:

Μάλαγα: Καμπαγιέρο, Γκάμεθ, Ντεμικέλις, Ουελίγκτον, Αντούνες, Τουλαλάν, Ιτούρα, Χοακίν, Ίσκο (87′ Ντούντα), Μπαπτίστα (76′ Κρους), Σαβιόλα (68′ Πορτίγιο).

Ντόρτμουντ: Βάιντενφελερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Σαντάνα, Σμέλτσερ, Γκιούντογάν, Κελ (80′ Μπέντερ), Γκέτσε (92′ Κιρχ), Ρόις (69′ Σίμπερ), Γκρόσκροϊτς, Λεβαντόβσκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα