ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΥΕΝ

Μήνυμα έστειλε ο υπουργός Ναυτιλίας Κ. Μουσουρούλης προς το πολιτικό προσωπικό και τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος στο οποίο τονίζει ότι με απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, επανασυστάθηκε ήδη το υπουργείο Ναυτιλίας και καλούνται να συνεργαστούν όλοι μαζί ξανά.

Επισημαίνει επίσης ότι από το Λιμενικό Σταθμό Καστελλόριζου μέχρι τους Οθωνούς, και από το Τόκυο ως το Μπουένος Άιρες, το Λιμενικό Σώμα έχει ένα κρίσιμο ρόλο που θα συνεχίζει να διαδραματίζει, ενισχυμένο, επʼωφελεία της ασφάλειας της πατρίδας, δίνοντας

καθημερινά στις θάλασσες, τις ακτές και τα λιμάνια, τον καλύτερο εαυτό του, καθώς επίσης και στη διοίκηση της μεγάλης εμπορικής μας ναυτιλίας.

Προσθέτει ο Κ. Μουσουρούλης στο μήνυμα του ότι το πολιτικό προσωπικό καταβάλλει και θα συνεχίσει να καταβάλλει άοκνες προσπάθειες, ώστε να ανταποκριθεί στις δύσκολες και αυξανόμενες απαιτήσεις των τομέων ευθύνης του και καταλήγει: «Επιθυμώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαι δίπλα σε όλους σας και θα συμπαρίσταμαι στο έργο σας, διακατεχόμενος από πνεύμα δικαιοσύνης και αξιοκρατίας. Σας καλώ, συναισθανόμενοι την ιδιαιτερότητα της περιόδου που διανύουμε, να εργασθούμε όλοι μαζί, συντονισμένα και μεθοδικά, ώστε να επιτευχθεί το αποτέλεσμα που όλοι οφείλουμε στη χώρα και τους πολίτες της».

Keywords
Τυχαία Θέματα