ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠ’ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Διαδοχικές συναντήσεις με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών και όχι μόνο, κομμάτων  έχει από το πρωί ο πρωθυπουργός Π. Πικραμμένος, εν όψει της άτυπης Συνόδου Κορυφής της ΕΕ την Τετάρτη, καθώς η χώρα μας θα βρεθεί στο επίκεντρο.

Πρώτη την πόρτα του Μαξίμου πέρασε η επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων, Ιωάννα Κοντούλη που διατύπωσε την άποψη ότι η ανάπτυξη πρέπει να έχει πράσινη

κατεύθυνση».

Την ανάγκη η ελληνική κυβέρνηση, έστω και με τις περιορισμένες αρμοδιότητες που έχει ως υπηρεσιακή, να ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέτρα, όπως η εφαρμογή ευρωομολόγου και αύξηση της χρηματοδότησης, μετέφερε στον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φ. Κουβέλης.

Την απελευθέρωση κονδυλίων από την Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς και καταγγελία του μνημονίου, έθεσε στο τραπέζι του διαλόγου με τον πρωθυπουργό, ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένος.

Οι όποιες αλλαγές στο Μνημόνιο δεν θα βελτιώσουν τη θέση των εργαζομένων, υποστήριξε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μετά τη συνάντησή της με τον κ Πικραμμένο. Κάλεσε τον λαό να μην «εγκλωβιστεί» στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, αλλά να κοιτάξει πιο μπροστά.

Προδότη αποκάλεσε, ούτε λίγο ούτε πολύ, τον Αντώνη Σαμαρά ο Γιώργος Καρατζαφέρης, με αφορμή την προσχώρηση στελεχών του ΛΑΟΣ στη Νέα Δημοκρατία.

Keywords
Τυχαία Θέματα