Με τι καιρό θα ψηφίσουμε

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις στα νότια.

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια κυρίως ορεινά.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα νοτιά δυτικοί 4 με 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα νότια.

Στο νομό Αττικής το πρωί θα υπάρχει ηλιόλουστος

καιρός με λίγα σύννεφα το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις, που το μεσημέρι θα πυκνώσουν στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι νότιοι-νοτιοανατολικοί έως 3 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 μέχρι 22 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός το Σάββατο

Άστατος θα είναι ο καιρός το Σάββατο μία μέρα πριν τις εκλογές. Στην Αττική νεφώσεις από το μεσημέρι και πιθανότητα βροχής κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές - νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Σποραδικές βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι - νοτιοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα