Με τεσσάρα «καθάρισε» την πρόκριση ο Παναθηναϊκός

Από το πρώτο κιόλας λεπτό οι πράσινοι του Γιάννη Αναστασίου φανέρωσαν τις επιθετικές διαθέσεις τους και άρχισαν να σφυροκοπούν την εστία του Γεωργίου. Οι γηπεδούχοι έφτιαξαν αρκετές φάσεις αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσαν να σκοράρουν ενώ είχαν και παράπονα από τη διαιτησία του Κουκουλάκη ο οποίος δεν καταλόγισε σε πέναλτι σε τράβηγμα του Ρόκα πάνω στον Μπεργκ.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός αποδείχθηκε πιο πρακτικός. Μόλις στο 48′ ο Ατζαγκούν μετά από φάση διαρκείας στα

καρέ του Ολυμπιακού Βόλου έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους και έδιωξε από τους συμπαίκτες του το άγχος ενώ στο 57′ ο Μπαϊράμι έκανε το 2-0 με σουτ πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ σε επίσημο ματς με το τριφύλλι.

Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε αρχικά ο Μπεργκ με την κεφαλιά-γκολ στο 73′ που έκανε το 3-0 και στο 89′ ο Καρέλης που διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Η μόνη δυσάρεστη είδηση για τον Παναθηναϊκό αφορά τον Πράνιτς ο οποίος τραυματίστηκε και αποχώρησε στο 80′ αφήνοντας μάλιστα την ομάδα του με 10 παίκτες. Στο 82′ τέλος ο Καρέλης είχε σουτ στο δοκάρι του Γεωργίου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης (71′ Πράνιτς), Λαγός, Ζέκα, Ντίνας, Ατζαγκούν, Μπαϊράμι (69′ Καρέλης), Μπεργκ (77′ Κλωναρίδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γεωργίου, Γιαλούσης, Μελίσσης, Κωστούλας, Κατσιαρός, Ρόκας, Ολίσε (51′ Δεινόπαπας), Πινδώνης (70′ Κριστόμπαλ), Μπρέσκα, Κατσίκης (83′ Καπετάνος), Γκούρμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα