Μαζί στο εδώλιο ο σύντροφος και η αδελφή της Φαίης

Τώρα η Μαριαλένα, μέσω του δικηγόρου της χαρακτηρίζει λάθος τα ψέμματα που είπε στην αστυνομία αλλά και στους γονείς της όταν ειδοποιήθηκε το μοιραίο βράδυ από τον κατηγορούμενο για τον ξυλοδαρμό της Φαίης.

«»Θέλω να αναφέρω για την ενημέρωση ότι έγινε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου γιατί οι κατηγορίες της εντολέως μου για την ψευδορκία και την υπόθαλψη εγκληματία ήταν γνωστές, δύο πλημμελήματα τα οποία έχουμε πει τις θέσεις μας και θα κριθούμε στο δικαστήριο. Αυτό όμως που υποστήριζε η πλευρά του κατηγορουμένου είναι ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία πριν από το συμβάν…

Έγινε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και αποδείχθηκε ότι όχι μόνο δεν μίλησε εκείνο το βράδυ αλλά ούτε τις προηγούμενες ημέρες και για αυτό το λόγο οι όποιες κατηγορίες έχουν παραμείνει σε βαθμό πλημμελήματος. Η εντολέας μου έχει κάνει ένα λάθος το οποίο αξιολογείται αλλά να της αποδοθεί η ευθύνη που της αναλογεί» ανέφερε o δικηγόρος της κ. Πλεύρης στην εκπομπή «Μίλα» και πρόσθεσε: «Το λάθος ήταν ότι από το φόβο της (…) δεν αποκάλυψε όλα όσα της είχαν πει. Η ίδια σε επόμενη κατάθεσή της πήγε στην αστυνομία χωρίς να της έχει ασκηθεί καμία απολύτως δίωξη και είπε όλη την πραγματικότητα».

Σύμφωνα με την δικηγόρο των γονιών της Φαίης που μίλησε στην εκπομπή «Μίλα», η αδελφή της ήταν εκείνη που σχεδίασε τι θα πουν οι κατηγορούμενοι στην αστυνομία με στόχο να μην εμπλακεί το όνομά του στην υπόθεση αλλά και να μην εμφανιστεί ο ρόλος που φέρεται να διαδραμάτισε τόσο η ίδια όσο και οι φίλοι του.

Η Φαίη, το νεαρό κορίτσι από τη Νέα Μάκρη έχασε τη μάχη με το θάνατο μετά από 13 μέρες νοσηλείας σε κωματώδη κατάσταση από τα χτυπήματα του 25χρονου φίλου της, φερόμενου ως δράστη, ο οποίος θα δικαστεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα