«Λουκέτο» σήμερα και αύριο στο Δημόσιο

Στις 10.30 το πρωί διοργανώνεται κοινό συλλαλητήριο των συνδικάτων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Λόγω των συγκεντρώσεων, ο σταθμός του Συντάγματος θα είναι κλειστός από τις 10:00 το πρωί.

Εκτός από τους δημόσιους υπαλλήλους στην απεργία συμμετέχουν επίσης οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, οι δάσκαλοι, οι δικαστικοί υπάλληλοι, οι εφοριακοί και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων του ΥΠΠΟ.

Οι καθηγητές της

δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με 48ωρη απεργία, χθες και σήμερα, το ίδιο και οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Επίσης, 48ωρες κυλιόμενες απεργίες πραγματοποιούν και οι εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία και οι εργαζόμενοι σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείαςκαι το ΕΚΑΒ σήμερα και αύριο λόγω συμμετοχής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων στην 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ. Στις 9.30 θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση των εργαζομένων έξω από το υπουργείο Υγείας.

Mε προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν, σήμερα και αύριο, οι πλοηγικές υπηρεσίες στα περισσότερα λιμάνια της χώρας, καθώς η Πανελλήνια Ένωση Πλοηγών, συμμετέχει στην 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ.

Τρίωρη στάση εργασίας για σήμερα, από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι, σε όλα τα ιδιωτικά και δημόσια Μέσα Ενημέρωσης, προκήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Συλλαλητήρια την Τετάρτη

Πανελλήνιο συλλαλητήριο εκπαιδευτικών διοργανώνεται αύριο στις 13:00 στα Προπύλαια, ενώ το πρωί η ΟΛΜΕ και η ΔΟΕ θα αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους. Αυτές θα σταλούν στη συνέχεια στο δ.σ. της ΔΟΕ, ώστε να συνεκτιμηθούν και τα ποσοστά συμμετοχής στην απεργία και να συγκληθεί η ολομέλεια των προέδρων.

Επιπλέον, στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ προγραμματίζουν αντιφασιστικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα