Λίνεν: Δεν τα περίμενα τόσο τραγικά

07:35 7/1/2013 - Πηγή: Matrix24

Αποκαλυπτικός ο Λίνεν για το θερμό επεισόδιο στα Σπάτα με τον Φουρτάδο, την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και τα πλάνα του για τη σωτηρία.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή»:

Για το συμβάν με τον Φουρτάδο είπε: «Είχαν πάει οπαδοί στα Σπάτα και υποστήριξαν ότι ο Φουρτάδο έκανε άσεμνη χειρονομία στο ματς της Τρίπολης. Τον περίμεναν μετά τη λήξη της προπόνησης, η οποία ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση και προσπάθησαν να του επιτεθούν. Μπήκα μπροστά εγώ και μερικοί παίκτες για να τον προστατέψουμε. Ήταν μια στενάχωρη στιγμή, την περιμέναμε

καθώς φαινόταν αυτές τις μέρες ότι υπάρχει φορτισμένο κλίμα. Ο Φουρτάδο χάθηκε πλέον. Πως μπορεί να παίξει τώρα ξανά; Δεν πρέπει να γίνονται αυτά ούτε από παίκτες ούτε από τους φιλάθλους. Εν μέρει τους καταλαβαίνω γιατί βάζουν χρήματα και θέλουν να βλέπουν σεβασμό από την ομάδα, αλλά δεν χρειάζονται τέτοιες ενέργειες».

Για τα μεταγραφικά είπε: «Δεν είναι δυνατόν να ακούω από τους δημοσιογράφους για τους παίκτες που θέλουμε να πάρουμε. Δεν έχουμε λεφτά και οι όποιες κινήσεις θα πρέπει να γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες. Όλοι ξέρουν ότι θέλουμε τον Κλωναρίδη και εγώ θα πρέπει να αρνούμαι ότι τον θέλουμε. Είναι περίεργη η κατάσταση».

Για το οικονομικό πρόβλημα στην ομάδα είπε: «Οι οπαδοί βάζουν χρήματα για τους παίκτες αν και οι ίδιοι δεν έχουν περίσσευμα. Προσπαθούμε να διορθώσουμε την κατάσταση. Πλέον άπαντες έρχονται μιάμιση ώρα πριν την προπόνηση για να τρώμε πρωινό όλοι μαζί. Επίσης υπάρχουν εστιατόρια που οι παίκτες πηγαίνουν και γευματίζουν δωρεάν».

Για την κατάσταση που συνάντησε στην ΑΕΚ: «Αν ερχόμουν το καλοκαίρι θα είχα κάνει διαφορετικές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ. Δεν περίμενα την κατάσταση να είναι τόσο τραγική. Συμπαθούσα την ΑΕΚ από παλιά και με κέρδισαν οι άνθρωποι που μίλησα. Ο κ. Δημητρέλος και ο κ. Κασνακίδης με κέρδισαν. Κίνητρό μου είναι να δημιουργήσω την ΑΕΚ του παρελθόντος».

Για το τι περιμένει από τους παίκτες: «Είμαι τρεις μήνες εδώ και τώρα βλέπω να υπάρχει εξέλιξη σε παίκτες που αρχικά δεν είχα αξιοποιήσει. Δεν κοιτάω πλέον τα ονόματα. Ψάχνω για παίκτες που καταλαβαίνουν την κατάσταση και είναι πρόθυμοι να προσφέρουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα