Κύπρος: Στο τραπέζι «βαθύ» κούρεμα από 100.000 και πάνω

Επίσης σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» κατά τη συνεδρία έγινε επεξεργασία δύο νομοσχεδίων, που έχουν σχέση με το σχέδιο Β΄ της Λευκωσίας και αναμένεται να ζητηθεί γνωμάτευση από τη Νομική Υπηρεσία.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή αύριο το πρωί στις 9.30 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τους πολιτικούς αρχηγούς στο Προεδρικό Μέγαρο, υπο τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Λίγο νωρίτερα ο ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου απηύθυνε δραματική προειδοποίηση τονίζοντας ότι «το στοίχημα είναι να σώσουμε τον τόπο μας. Δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Σύμφωνα με τον κ. Νεοφύτου ο χρόνος

έχει εξαντληθεί. «Δεν έχουμε ούτε εβδομάδες, ούτε μέρες, αλλά μερικές ώρες» τόνισε και πρόσθεσε «θα εργαστούμε μέχρι το πρωί να βρούμε τις λύσεις».

Υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να διανοηθεί ότι η πολιτική ηγεσία του τόπου θα χαραμίσει την επόμενη γενιά.

Ο κ. Νεοφύτου υπέδειξε ότι ο Κύπριος πολίτης νοιάζεται για το μέλλον αυτού του τόπου και απαιτεί από τους πολιτικούς να βρουν λύση για να μην χρεοκοπήσει η χώρα.

Σε ερώτηση αν υπάρχουν νέα από τη Μόσχα, απάντησε αρνητικά.«Η ουσία είναι κατά πόσο θα αφήσουμε τη χώρα μας να χρεοκοπήσει. Και πιστεύω στον πατριωτισμό και της ηγεσίας και των πολιτών», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα