Κ.ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΘΕΙ

Την αισιοδοξία του ότι ο ελληνικός λαός δεν θα νικηθεί εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας σε δηλώσεις του μετά τα εγκαίνια της έκθεσης για την επέτειο 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.

Αμέσως μετά την λειτουργία στο Ναό του Αγίου Δημητρίου, ο Κάρολος Παπούλιας δήλωσε ότι ο Ελληνικός λαός «όσο μεγάλες και να είναι οι κακουχίες που περνάει, όπως βγήκε σε αυτή την ένδοξη περίοδο των βαλκανικών πολέμων».

Βάσει του προγράμματος, στις 6.30 το απόγευμα θα παραστεί στην εκδήλωση για

τον πανηγυρικό της ημέρας που οργανώνουν οι πρυτανικές αρχές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Στις 10.45 το πρωί του Σαββάτου ο κ. Παπούλιας θα μεταβεί στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, για τη Γιορτή της Σημαίας, και θα παραδώσει τη σημαία των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας στον επικεφαλής αξιωματικό του τμήματος Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς, για να ακολουθήσει η έπαρση της στον Λευκό Πύργο.

Την Κυριακή, στις 11 το πρωί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρακολουθήσει τη στρατιωτική παρέλαση, για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, και αμέσως μετά θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα