Κουβέλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ ενοχλείται από την αντοχή μας

Ο Φώτης Κουβέλη σε σημερινή του συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» αποτιμά τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ ως θετική, τονίζοντας ότι: «Επιλέξαμε να μη δημιουργηθεί πολιτική αστάθεια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την κοινωνία, και να υπηρετήσουμε την παραμονή της χώρας στο ευρώ. »

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το πως συνυπέγραψε η ΔΗΜΑΡ στα μέτρα κατάργησης

κοινωνικών δικαιωμάτων, ο κ. Κουβέλης δήλωσε ότι: «η αποτροπή της χρεοκοπίας της χώρας και η παραμονή στο ευρώ είναι το «αριστερό μας πρόσημο.»

Σχετικά με τις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ ότι η ΔΗΜΑΡ έχει περάσει σε άλλο στρατόπεδο, ο πρόεδρος απαντά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «ενοχλείται από την αντοχή της ΔΗΜΑΡ. Είχε την ψευδαίσθηση ότι αναλαμβάνοντας κυβερνητικές ευθύνες και υποχρεώσεις θα εξοστρακιζόταν από τον χώρο της Αριστεράς και θα άφηνε τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο κυρίαρχο. »

Ενώ συνεχίζει απατώντας στην ερώτηση «Αν έρθει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ και ζητήσει τη στήριξή σας για να κυβερνήσει, τι θα κάνετε;», λέγοντας ότι: «Εμείς, όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε περάσει σε άλλο στρατόπεδο.»

Τέλος, σε ερώτηση του Βήματος αν η ΔΗΜΑΡ εξακολουθεί να στηρίζει τον κ. Ρουπακιώτη, μετά τις δηλώσεις του ότι οι δανειστές «μας πάτησαν στον λαιμό» και ότι η τρόικα και το υπουργείο Οικονομικών επέβαλαν μέτρα χάριν των τραπεζών και των ασφαλιστικών εταιρειών, ο κ. Κουβέλης απάντησε: «Τον περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη».

Keywords
Τυχαία Θέματα