Κούγιας: Ο Μπέος όριζε τους διαιτητές

Στο δεύτερο μέρος της κατάθεσής του για τα στημένα, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στις σχέσεις Ψωμιάδη-Μπέου, ενώ κατακεραύνωσε τον Σοφοκλή Πιλάβιο.

«Υπάρχει το κύκλωμα του Μπέου. Εγώ επικοινώνησα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και του ζήτησα να μπουν διαιτητές που δεν τους ελέγχει το κύκλωμα. Και τον Τσινιάρη δεν τον

έλεγχαν. Να προστατεύσω την ομάδα ήθελα, δεν έκανα κάτι παράνομο», τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Υπάρχει μια σχέση-κλειδί στην υπόθεση αυτή. Η κακή σχέση Μπέου-Ψωμιάδη. Η συζήτηση του Ψωμιάδη για τον Σιδηρόπουλο και τον Τσινιάρη αποκλείεται να έχει να κάνει με στήσιμο αγώνα. Είναι καθαρά από ενδιαφέρον για την ομάδα του, στην κόντρα με τον Βόλο με τον οποίο πάλευαν για την Ευρώπη. Εκείνο το διάστημα ο Ψωμιάδης είναι εκτός συστήματος και ο Μπέος ελέγχει τα πάντα, από τον πρόεδρο της ΕΠΟ μέχρι τον τελευταίο παράγοντα. Εγώ όμως δεν έγινα ποτέ ψευδομάρτυρας και έχω αξιοπρέπεια. Γι’ αυτό θα πω ότι η πρόθεση Ψωμιάδη είναι να παίξει ο Τσινιάρης υπέρ της Ξάνθης και κατά του Βόλου. Τους διαιτητές τους ορίζει η άλλη πλευρά, δηλαδή ο Μπέος. Δεν πρέπει να ταυτίζουμε τον Μπέο με τον Ψωμιάδη. Είναι εχθροί! Η Καβάλα ήταν το θύμα εκείνης της χρονιάς!»

Σχετικά με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, είπε χαρακτηριστικά: «Ο Πιλάβιος μιλούσε με τον Τσακογιάννη και τον Μπέο. Ο σύνδεσμος της εγκληματικής οργάνωσης με τον Πιλάβιο, είναι αδιάρρηκτος. Είναι μια βρώμικη συνομιλία και πιο βρώμικος ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Παίρνει εντολές σαν να είναι υπάλληλος του Μπέου».

Ολοκληρώνοντας τη μαραθώνια κατάθεσή του, ο Κούγιας απευθύνθηκε προς τοθυς δικαστές και είπε: «Η τελευταία ελπίδα του ποδοσφαίρου είστε εσείς. Αυτό που βλέπετε με τη Χρυσή Αυγή, δεν είναι τίποτα! Δεν καταλαβαίνετε για πόσο ακραία πράγματα γίνονται στο ποδόσφαιρο…»

Keywords
Τυχαία Θέματα