ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ FOREVER!

Επαναλήψεις στην τηλεόραση, ζόρια στην οικονομία –αλλοίμονο- ο Ρουμπινί να προειδοποιεί για την επικείμενη καταστροφή και εγώ να ασχολούμαι με μια ξανθιά που θίχτηκε.

Της Αλεξάνδρας Τσόλκα

*Έγραψα κάποιο θέμα για νεαρή καλλονή της τηλεόρασης. Μετά το μετάνιωσα γιατί μου φάνηκε πως πληγώθηκε και έγραψα ένα άλλο να απαλύνω το πρώτο. Μετά είδα κάτι δηλώσεις του τύπου «ο καθένας γράφει ότι θέλει» και επέστρεψα στην πρώτη μου θέση. Ακλόνητη στις απόψεις μου δε με λες, αλλά τελικά η πρώτη εντύπωση είναι πιο σωστή.

*Επίσης ο καθένας γράφει ότι θέλει και ο καθένας διαβάζει ότι θέλει

(αν μπορεί!).

*«Το γυμναστήριο της Βουλής δεν μπήκε στις προτάσεις για τα 11 δισ. περικοπών. Τελικά, χρειάζεται γυμνασμένο κορμί η πλαδαρή πολιτική…» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η Έλενα Ακρίτα!

*Αλλοίμονο! Μην έχουμε και το δράμα του αγύμναστου κ. Βενιζέλου να διαχωριστούμε ως κράτος τώρα!

*Το θέμα το ζούμε από συναδέλφους πολλούς. Κάποιες ραδιοφωνικές συχνότητες έχουν κατασχεθεί απ τις τράπεζες από επιρρηματικές που τους χρωστούσαν και έπεσαν έξω! Μάλιστα οι τράπεζες – ραδιοφωνικοί ιδιοκτήτες καθυστερούν ως κακοί εργοδότες να καταβάλουν και τους μισθούς των εργαζομένων στα ραδιόφωνα. Έλα μου όμως, που δεν είναι λίγοι αυτοί που ανοίγουν θέμα για το αν μπορούν να μεταπωλήσουν τις συχνότητες οι τράπεζες. Όπως συμβαίνει και με τις τηλεοπτικές συχνότητες, έτσι και οι ραδιοφωνικές είναι περιουσία του ελληνικού λαού και σύμφωνα με το Σύνταγμα γυρίζουν σε αυτόν. Δε το παίρνει η κάθε τράπεζα και όπου βρει τον δίνει…

*Στην απολογία του ο Νικόλαος Ζήγρας, εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου, του ‘καψε τη γούνα. Τι μαύρα χρήματα, τι ποσά δυσθεώρητα, τι έδωσε και την κ. Σταμάτη αλλά και την πρώην σύζυγο Τσοχατζόπουλου πως ήξεραν τι γινόταν! Ονόματα συνεργατών – συνένοχων έπεσαν στο τραπέζι και άλλα τέτοια ωραία, ηθικά και αγγελικά. Το πιο φοβερό όμως απ όλα είναι ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος, όπως υποστήριξε ο εξάδελφος του, στις προεκλογικές περιόδους ξόδευε πάνω από 2,5 εκ. ευρώ για να εξαγοράσει ψήφους από Ρωσοπόντιους και τσιγγάνους, αλλά να δώσει ως αμοιβή και εισιτήρια για τους αγώνες του ΠΑΟΚ!

*Αυτό το τελευταίο μου δωσε και κατάλαβα! Να πουλάς ψήφο για να δεις ματς!

*Θα μου πείτε για τη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα και όχι απλή ομάδα, άρα έχει πολιτικό και ιδεολογικό υπόβαθρο η πράξη!

*Κάθε βράδυ στις 23:00, ο ΑΝΤ1 έχει πάλι Θέμο Αναστασιάδη και «OLA HOT» με τις καλύτερες στιγμές και βίντεο της εκπομπής την περασμένη σεζόν.

*Κατά τα άλλα απολύστε, Κωσταντίνου και Ελένης, Παρά Πέντε, Τη Νταντά, Καφέ της Χαράς και όπου έχετε κενό στους διάλογους καλύψτε το. Δε μπορεί ρε παιδάκι μου! Τόσα χρόνια τα βλέπετε! Ακόμα να τα μάθατε απ έξω;

*Με τις καλοκαιρινές επαναλήψεις, ξέρετε τι επιθύμησα;… Το Ρετιρέ!

*Είχα δεθεί τους Ιουλίους μαζί του, από παιδούλα στο Λύκειο…

*Ξανά θα το πω! Που μαύρισε ο Καμπουράκης αφού δεν πήρε άδεια και κάνει εκπομπές ακόμα; Σαν το Γαβαλά προ Κορυδαλλου, τα καλοκ

Keywords
Τυχαία Θέματα