Κόλλησε στη λάσπη των Ιωαννίνων ο Παναθηναϊκός

Το βαρύ τερέν από τις βροχές των προηγούμενων ημερών δεν επηρέασε τους γηπεδούχους που πήραν την μπάλα στα πόδια τους και επιχείρησαν να δημιουργήσουν. Δεν έκαναν όμως κλασικές ευκαιρίες ενώ από το 20′ και μετά ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και την κατοχή.

Η επανάληψη ανήκει εξ ολοκλήρου στους Ηπειρώτες οι οποίοι έφτασαν τουλάχιστον τρεις φορές κοντά στο γκολ κόντρα σ’ έναν Παναθηναϊκό που δεν

μπορούσε να αλλάξει μία δεύτερη πάσα. Οι πολύ καλές προσπάθειες των Ντε Βινσέντι και Κοροβέση εξουδετερώθηκαν από τον πάντα αποτελεσματικό Καρνέζη ενώ στο τελευταίο λεπτό η κεφαλιά του ανενόχλητου Τσουκαλά πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι.

Εν τέλει, το 0-0 σημάδεψε τον αγώνα και άφησε παραπονούμενους τους γηπεδούχους που κυνήγησαν με μεγαλύτερο πάθος τη νίκη.

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Οικονόμου, Μιχάηλ, Κολοβέτσιος, Κειτά, Τσούκαλας, Γεωργίου (82′ Γιάκος), Κοροβέσης (89′ Νικλητσιώτης), Ντε Βινσέντι, Ίλιτς (75′ Βίλα).

Παναθηναϊκός (Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Πίντο, Βελάσκες, Μαρίνος, Βιτόλο, Σο, Σισοκό (89′ Μπαρμπαρούσης), Μαυρίας (82′ Φορναρόλι), Κουίνσι (58′ Ζέκα), Τοτσέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα