«Κόκκινος συναγερμός» στην ΕΛ.ΑΣ. για Ξηρό

Έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα ασφαλείας στην φρούρηση υψηλών προσώπων με αλλαγή δρομολογίων, επιτήρηση γύρω κτιρίων, έλεγχο παρκαρισμένων αυτοκινήτων και άλλα.

Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής αναλύουν την επιστολή του 56χρονου δραπέτη και από τα μέχρι τώρα στοιχεία πιστεύεται ότι αυτή γράφτηκε στη φυλακή, την παραμονή της πρωτοχρονιάς μαζί με τους «Πυρήνες», αφού ο Χριστόδουλος βρέθηκε στο κελί τους από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι τα ξημερώματα της 1ης Ιανουαρίου, οπότε και ξεκίνησε η άδειά του. Το

κείμενο αυτό δεν έχει καμία σχέση με τις προκηρύξεις της «17 Νοέμβρη».

Την ίδια ώρα γίνεται μια συνεχής προσπάθεια να εντοπισθεί από αναλύσεις κλήσεων, από ανάλυση της εικόνας του βίντεο μέχρι και από το φούτερ που φοράει ο Χριστόδουλος Ξηρός. Πληροφορίες που έχουν φτάσει στην ΕΛ.ΑΣ., αναφέρουν ότι ο 56χρονος ισοβίτης τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί με ΙΧ, μάρκας opel zafira, χρώματος γκρι που ανήκει σε συγγενικό του πρόσωπο.

Παράλληλα, προσπαθούν να φθάσουν στα ίχνη του μέσω του δικτύου υποστήριξης. Αστυνομικοί φέρεται να γνωρίζουν ακόμη και τα ονόματα της ομάδας των περίπου δέκα ατόμων που αποτελούν τον κύκλο υποστήριξης της ομάδας Ξηρού. Καθημερινά ελέγχουν πολλά σπίτια αλλά και οχήματα υπόπτων κάνοντας εφόδους σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα