Κοινή κάθοδο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές θέλει ο Πάγκαλος

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, υποστήριξε πως σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ κατέβει μόνο του στις εκλογές και δεν καταφέρει να εκλέξει βουλευτή, τότε θα τεθεί θέμα διάλυσής του. Ακόμα χαρακτήρισε «θύμα της ιστορίας» τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Σε ό,τι αφορά τις

δηλώσεις του κ. Τζιτζικώστα για το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Πάγκαλος τις χαρακτήρισε «βλακείες» καθώς όπως είπε, «θα μπορούσε να πει κανείς ότι και η Ν.Δ. είναι σαν τη Χρυσή Αυγή γιατί και ο Παπαγεωργόπουλος μπήκε στη φυλακή». «Αν είσαι πολιτικός δεν μπορείς να πεις αυτού του είδους τη βλακεία και να εξισώνεις τη Χρυσή Αυγή με ένα κόμμα», τόνισε. Κατέληξε λέγοντας ότι θα συνιστούσε στον κ.Τζιτζικώστα να παραιτηθεί σεμνά και υπερήφανα. Ακόμη τάχθηκε υπέρ της κατάργησης των παρελάσεων. «Είμαστε η μόνη χώρα όπου συμβαίνει αυτό. Δεν μπορεί να χρησιμοποιείται η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου για να κολακεύσουμε κατά τρόπο ατυχή τη Θεσσαλονίκη» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο συνδικαλιστικό κίνημα, υποστηρίζοντας ότι οι συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ που «κατέκλεψαν τόσα χρόνια το κράτος», έχουν μεταβεί στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ. Τέλος χαρακτήρισε μεγάλη επιτυχία την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα