Κίνητρο η νίκη και η τρίτη θέση για τον Παναθηναϊκό

Η τρίτη θέση έτσι όπως έχουν τα πράγματα στη διοργάνωση έχει τη σημασία της. Αν ο Παναθηναϊκός τα καταφέρει, θα αποφύγει τον Ολυμπιακό στο top-16 και την επικοινωνιακή καταιγίδα αλλά και πίεση που τα αιώνια ντέρμπι συνεπάγονται. Εκτός αυτού ο όμιλος στον οποίο θα τοποθετηθούν οι πράσινοι αν καταλήξουν τρίτοι φαίνεται εκ πρώτης όψεως πιο βατός.

Ως προς το αγωνιστικό σκέλος η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη εκτός

από τον αντίπαλο έχει να αντιμετωπίσει και τα συνήθη, αυτή τη σεζόν, προβλήματα τραυματισμών. Στη Ρωσία δεν ταξίδεψαν οι λαβωμένοι Παππάς και Μασιούλις ενώ οι Λάσμε και Ούκιτς θα αγωνιστούν για ακόμη φορά χωρίς να είναι απολύτως έτοιμοι.

Ειρήσθω εν παρόδω την Πέμπτη έγινε γνωστό ότι ο Παππάς ταξίδεψε στο Μιλάνο για να συμβουλευτεί ειδικό γιατρό για τον τραυματισμό του στον αγκώνα ο οποίος του συνέστησε να αποφύγει την επέμβαση. Μία θετική είδηση μετά από καιρό για τον Παναθηναϊκό.

Στο Κράσνονταρ η αποστολή των πρασίνων συνάντησε πολικές συνθήκες με θερμοκρασία στους -10 βαθμούς. Εκτός αυτού, το ταξίδι, που έγινε μέσω Βιέννης, ήταν πολύ κουραστικό και οι παίκτες επιβαρύνθηκαν σημαντικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα