Κίνδυνο «γελοιοποίησης» βλέπει ο Λυκούδης

Ο Λυκούδης, αφού χαρακτήρισε ως «οδυνηρή εικόνα» τις δημόσιες παρουσίες των στελεχών της ΔΗΜΑΡ είτε υπέρ της επιστροφής στην κυβέρνηση, είτε υπέρ της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον της Αγίου Κωνσταντίνου.

«Την πολυτέλεια να παραβλέψουμε την κατάσταση δεν την έχουμε και, εξάλλου, δεν τη δικαιούμαστε», τονίζει στο άρθρο του ο Σπύρος Λυκούδης, ενώ δεν κρύβει ότι πλέον δεν μετέχει

στην χάραξη της πολιτικής γραμμής του κόμματος. «Όπως γνωρίζετε, δεν συμφώνησα με το χρόνο, τον τρόπο και την αφορμή της αποχώρησής μας από την κυβέρνηση. Έκτοτε δεν συνδιαμορφώνω μεν την πολιτική γραμμή του κόμματος, εξακολουθώ όμως να προειδοποιώ για την πολιτική και επικοινωνιακή μετέπειτα πορεία μας και τα αδιέξοδα στα οποία οδηγούμαστε», γράφει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: «Ωστόσο στο ερώτημα της επανόδου της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση ΔΕΝ τοποθετούμαι. Μάλλον είμαι και ο μόνος που σιωπά. Διότι συναισθάνομαι ότι καραδοκεί ένας κίνδυνος για το κόμμα μας, ο κίνδυνος της γελοιοποίησης. Πολλοί τον παραβλέπουν, κάποιοι δεν τον συναισθάνονται καν, αλλά είναι υπαρκτός».

Keywords
Τυχαία Θέματα