ΚΕΡΔΙΣΤΕ 5 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ

16:30 3/9/2012 - Πηγή: Matrix24

Με αφορμή τα 90 χρόνια απ’ την καταστροφή της Σμύρνης, η Γλυκερία,  αυθεντική ερμηνεύτρια αυτού του είδους, παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στους μουσικούς δρόμους της Μικράς Ασίας. Η συναυλία θα γίνει στις 10 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων – Μελίνα Μερκούρη.

Η Γλυκερία ερμηνεύει αυτού του είδους τα τραγούδια με έναν εκπληκτικό τρόπο, όπως μόνο εκείνη ξέρει και μπορεί. Δεν είναι τυχαίο ότι ο δίσκος με τίτλο «Τα σμυρνέικα», που την έκανε και ευρέως γνωστή στην Ελλάδα,

είναι ένα από τα προσωπικά της άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις.

Μαζί της η διάσημη τουρκάλα τραγουδίστρια Dilek Koc. Γνωστή και από την ερμηνεία της στο soundtrack της ταινίας «Πολίτικη κουζίνα», η Dilek εδώ και χρόνια εγκατεστημένη στην Ελλάδα, είναι γνώστης των παραδοσιακών και σύγχρονων τραγουδιών της κοινής μουσικής παράδοσης Ελλάδας Τουρκίας.

Η Γλυκερία και η παρέα της επί σκηνής μας ταξιδεύουν με μοναδικές ερμηνείες και Ethnic διάθεση, στα μουσικά μονοπάτια της Ανατολής.

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία κάνοντας LIKE στο παρακάτω link. Οι νικητές θα ανακοινωθούν ύστερα από κλήρωση στις 7 Σεπτεμβρίου και θα ενημερωθούν μέσω μηνύματος.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Στέλιος Φωτιάδης
Φωτιστής: Παναγιώτης Φερδινάλλης
Ηχολήπτης: Νίκος Ρούντος

Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμή εισιτηρίων: 10€ προπώληση, 13€ στο ταμείο
Προπώληση εισιτηρίων: Γραφείο Δικτύου, Δημαρχεία Υμηττού – Δάφνης, Ταμείο Θεάτρου Βράχων, Public, Θέατρο Ακροπόλ, & www.ticketservices.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα