Κατεβασμένα τα ρολά της δικαιοσύνης κρατούν οι δικαστές

Εκτός από τους δικαστικούς λειτουργούς του ΣτΕ, οι δικαστές σε όλους τους άλλους τομείς ανεβαίνουν μόνο για μία ώρα κάθε μέρα στις έδρες, με αποτέλεσμα οι περισσότερες υποθέσεις να αναβάλλονται και να αυξάνεται ο αριθμός των εκκρεμών υποθέσεων .

Συγκεκριμένα : Μέχρι 8 Δεκεμβρίου 2012 παρέτεινε τις κινητοποιήσεις το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, ενώ για το επόμενο στάδιο θα αποφασίσουν τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης που θα συνεδριάσει την καταληκτική μέρα των κινητοποιήσεων . Η Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών Ελεγκτικού Συνεδρίου αποφάσισε

την παράταση των κινητοποιήσεών τους μέχρι 7 Δεκεμβρίου 2012 και παράλληλα νέα Γενική Συνέλευση στις 5 Δεκεμβρίου 2012 για να καθοριστεί εκ νέου η περαιτέρω στάση των δικαστών του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου.

Οι διοικητικοί δικαστές σε έκτακτη Γενική Συνέλευση τους οριακά με ψήφους 116 έναντι 107 αποφάσισαν την παράταση των κινητοποιήσεών τους μέχρι 30 Νοεμβρίου 2012 και σύγκληση νέας Γενικής Συνέλευσης .Τέλος, σε εξέλιξη βρίκσεται και η συνεδρίαση του ΔΣ της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος .

Keywords
Τυχαία Θέματα