Καρλ Λάγκερφελντ εναντίον Ελλάδας

Από τα φαρμακερά βέλη του αμφιλεγόμενου σχεδιαστή δεν έχει ξεφύγει ούτε η Ελλάδα της κρίσης. Στο στόχαστρό του βεβαίως βρέθηκαν τόσο η Πρώτη Κυρία της Αμερικής, όσο και οι αδερφές Μίντλετον. Αρκετές από τις δηλώσεις του αφορούν ευαίσθητα ζητήματα, όπως το βάρος και η εμφάνιση ή ακόμα και η οικονομική κατάσταση των Ελλήνων, οι οποίες έχουν θεωρηθεί προσβλητικές.

Διαβάστε σχόλιά του τόσο για τη χώρα μας, όσο και για κάποιες προσωπικότητες:

Ελλάδα

«Η

Ελλάδα πρέπει να δουλέψει για ένα πιο καθαρό προφίλ. Είναι μεγάλο πρόβλημα καθώς έχει τη φήμη πως είναι φοβερά διεφθαρμένη. Δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος πως τα χρήματα θα καταλήξουν εκεί που πρέπει. Κανείς δεν θέλει η Ελλάδα να εξαφανιστεί, αλλά έχουν πραγματικά αηδιαστικές συνήθειες».

Μισέλ Ομπάμα

«Δεν καταλαβαίνω αυτή την αλλαγή στα μαλλιά. Λατρεύω τη Madame Obama. Την αγαπώ. Ειλικρινά, αυτό δεν της ταιριάζει. Οι αφέλειες ήταν κακή ιδέα».

Κέιτ και Πίπα Μίντλετον

«Η Κέιτ έχει όμορφη σιλουέτα και είναι το κατάλληλο κορίτσι γι΄αυτό το αγόρι. Μου αρέσει αυτός ο τύπος γυναίκας, μου αρέσουν οι ρομαντικές καλλονές. Από την άλλη μεριά η αδερφή της πασχίζει. Δεν μου αρέσει καθόλου το πρόσωπό της. Θα έπρεπε να δείχνει μόνο την πλάτη της».

Χάιντι Κλουμ

«Δεν γνωρίζω τη Χάιντι Κλουμ. Ποτέ δεν ήταν διάσημη στη Γαλλία. Ούτε η Κλώντια Σίφερ ξέρει ποια είναι».

Αντέλ

«Είναι κάπως παχιά, αλλά έχει υπέροχο πρόσωπο και θεϊκή φωνή».

Παιδιά

«Θα ήταν πολύ δύσκολο για μένα να είχα μια άσχημη κόρη».

Το βιβλίο για τον Καρλ Λάγκερφελντ έχει δημιουργηθεί από τους Γάλλους συγγραφείς Ζαν-Κριστόφ Ναπιάς, Πατρίκ Μαουριές και Σαντρίν Γκουλπενκιάν και θα περιέχει περίπου 80 σκίτσα από τον καλλιτέχνη Τσαρλς Αμελίν. Ο ίδιος ο Καρλ δεν συνεργάστηκε άμεσα για το βιβλίο, αλλά λέγεται ότι καμαρώνει με την κυκλοφορία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα