ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΑΚΟΜΗ

Και μπουζούκια και πάρτι και γάμοι μεγάλοι αλά Κρητικά έπαιξαν το Σαββατοκύριακο. Μπορείς με τη φτώχεια που μας δέρνει να μη ζηλεύεις;

Της Αλεξάνδρας Τσόλκα

*Μπαλωθιές, κρητικά φαγητά, τραγούδια με λύρες και λαούτα, ρακές, μαντουβάδες, όργανα να συνοδεύουν τη νύφη, μακαρονάδες να στρώσει το στομάχι στις 4 το πρωί! Κρητικός γάμος με τα όλα του, το περασμένο Σάββατο, στο Καστέλι Κισσάμου για την δημοσιογράφο Αμέλια Αναστασάκη και τον ηθοποιό Κώστας Αποστολάκης. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Πέτρος Λαγούτης, η Θωμαίς Ανδρούτσου, ο Στράτος Μαρκίδης, η Άννα Αδριανού, ο Βασίλης Παπακωσταντίνου

το γλέντησαν μέχρι τις 9 το επόμενο πρωί.

*Πολλοί και οι δημοσιογράφοι, φίλοι και συνάδελφοι της νύφης, όπως οι Μάνος Δημητροκάλης, Γιώργος Πράτανος, Μαρκέλλα Σεράιχα. Στο μυστήριο χοροστάτησε ο Δεσπότης Κισσάμου.

*Την αυλή του χώρου στο Χυτήριο στο Γκάζι, έφτιαξε με εξαιρετική αισθητική πραγματικής καλλιτεχνικής αισθαντικότητας η Βάσσια Παναγοπούλου, δημιουργώντας έναν πολυχώρο – μπαράκι παρείστικο. Εκεί Παρασκευές και Σάββατα, παίζει μουσικές η θρυλική Τζένη Χειλουδάκη, ειδική σε ατμόσφαιρα πάρτυ.

* Και περνάμε στα χαρντ κορ! Η Άντζελα Δημητρίου θα κάνει σύμφωνα με δημοσιεύματα μια σειρά από εμφανίσεων στην κατεχόμενη Κύπρο. Στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» μάλιστα, πήρε τηλέφωνο και δήλωσε λακωνικά πως «Η μουσική δεν έχει σύνορα».

*Η Κύπρια τραγουδίστρια, Ευρυδίκη, ευαισθητοποιημένη φυσικά στο θέμα έγραψε στο  twitter της: «200,000 Πρόσφυγες, 1619 Αγνοούμενοι, 6,000 Νεκροί…η μουσική σε αυτή την περίπτωση κ. Δημητρίου έχει και παραέχει σύνορα… Είμαι έξαλλη!!!!!».

*Τώρα εμείς είμαστε σίγουροι πως η Άντζελα ξέρει ποια είναι η κατεχόμενη Κύπρος, για να μη πω αν ξέρει καν πως είναι και κατεχόμενη η Κύπρος;

*Ο Αντώνης Ρέμος και το συγκρότημα «Onirama» έκαναν πρεμιέρα την Παρασκευή στο «Thalassa». Πολλοί γενναίοι σε καιρούς κρίσης και πολύχρονης ύφεσης  έδωσαν το παρών μεταξύ των οποίων οι Ηλίας Ψινάκης, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Χριστίνα Παππά, ο Αντύπας με την σύζυγό του και η Υβόννη Μπόσνιακ, την οποία ευχαρίστησε προσωπικά για την υπέροχη βραδεία ο Ψιννακης στο twitter.

*Ότι από τα 10.000.000 μαύρο-Έλληνες καμία εκατοντάδα το γλεντάει ακόμα, είναι αξιοσημείωτο, αξιομνημόνευτο και φυσικά αξιοζήλευτο! Θυμίζει προκατοχική Ελλάδα.

* Το Πρώτο Θέμα, έγραψε για έναν χωρισμό που ξάφνιασε πολλούς. Η τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα και ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου, ύστερα από δεκατρία χρόνια σχέσης, δεν είναι μαζί.

*Συμβαίνουν αυτά στους ανθρώπους και στις καλύτερες οικογένειες. Και η ζωή συνεχίζεται…

Keywords
Τυχαία Θέματα