ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ Ο ΜΕΡΝΤΟΚ ΜΕ ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΧΑΡΙ

Ενώ έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες με τον πρίγκιπα Χάρι γυμνό η γνωστή και μη εξαιρετέα «Sun» ιδιοκτησίας του Ρούπερτ Μέρντοκ, ο ίδιος ισχυρίστηκε πως ήθελε να δοκιμάσει τις αντοχές της ελευθεροτυπίας.

«Ο πρίγκιπας Χάρι. Αφήστε τον ήσυχο. Μπορεί με τον έναν τρόπο ή τον άλλον να τον συντηρεί το κράτος, αλλά το κοινό τον αγαπάει, ακόμη κι όταν απολαμβάνει το Λας Βέγκας», σχολίασε ο Μέρντοκ στο Twitter. Από την πλευρά του ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας Ντέιβιντ Ντίνσμορ δήλωσε ότι θα ήταν «διαστροφή να μη δημοσιεύσουμε τις φωτογραφίες, οι οποίες βρίσκονται τώρα στην διάθεση των πολιτών όλου του κόσμου», για να προσθέσει ότι η δημοσίευσή τους συνιστά «κρίσιμη δοκιμασία της ελευθεροτυπίας στη χώρα».

Σημειωτέον ότι το αίτημα των δικηγόρων της βασιλικής οικογένειας ήταν να μη δημοσιευτούν οι επίμαχες φωτογραφίες, πράγμα που ακολούθησαν και οι υπόλοιπες βρετανικές εφημερίδες. Από την Παρασκευή έχει φουντώσει εκ νέου ο διάλογος για την συμπεριφορά του Τύπου, ενόσω η Επιτροπή Λίβσον διερευνά ακόμη το σκάνδαλο υποκλοπών από δημοσιογράφους που εργάζονταν στις εφημερίδες του Μέρντοκ.

Keywords
Αναζητήσεις
προσκλητηρια στελλας κγαντονας, καψα στελλας κγαντονας
Τυχαία Θέματα