Καμίνης: Τι έκανα στη θητεία μου

Ο κ. Καμίνης υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι, στη διάρκεια της θητείας του προσπάθησε να υιοθετήσει ένα σύγχρονο μοντέλο αυτοδιοίκησης, εν καιρώ κρίσης, αναφέρθηκε στην στην κοινωνική πολιτική του δήμου και τις προσπάθειες διασφάλισης της κοινωνικής συνοχής με δομές, δράσεις και προγράμματα, που υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα, το Δημόσιο, ΜΚΟ και εθελοντές.

Ειδική αναφορά έκανε στις δομές για την υποστήριξη των ευάλωτων ομάδων, όπως το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), ο Κόμβος

Αλληλοβοήθειας Πολιτών, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το πρόγραμμα Αλληλεγγύη στην Οικογένεια, τα γεύματα του Δημοτικού Βρεφοκομείου, το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», το «Πρόγραμμα Κοινωνικής Κατοικίας» κ.α.

Επίθεση Κακλαμάνη

«Τουριστικό οδηγό της Αθήνας» και όχι απολογισμό έργου, όπως θα έπρεπε να είναι, χαρακτήρισε την ομιλία Καμίνη ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Νικήτας Κακλαμάνης,

Όπως χαρακτηριστικά είπε «στο φυλλάδιο του υποτιθέμενου απολογισμού πεπραγμένων μπορεί να μετρήσει κανείς περισσότερα από 50 «θα» και άλλα 19 «για πρώτη φορά». Όμως η μοναδική αλήθεια είναι ότι όσα αναφέρει ο κ. Καμίνης ως γενόμενα για πρώτη φορά, έχουν γίνει στην πρωτεύουσα κατ” επανάληψη».

Keywords
Τυχαία Θέματα